Ігор Артюшенко очолив Запорізьку міську організацію політичної сили Президента України

920
0

Игорь Артюшенко рассказал, кто должен стать губернатором ЗапорожьяНародний депутат України Ігор Артюшенко очолив Запорізьку міську організацію партії «Солідарність» Блок Петра Порошенка»

«Рішення давалось важко, бо останні шість років я не бачив себе в жодній з політичних партій. Але виклики сучасності — місцеві вибори, які мають знести прогнилу нинішню запорізьку владу та не допустити реваншу корупціонерів, бандитів, сепаратистів з Донбасу і перефарбованих щурів, не залишили мені вибору. Лишалось або робити вигляд, що моя робота — це виключно депутатська діяльність в Києві та окрузі, або взяти кермо в свої руки і нести повну відповідальність за результат. Я обрав останнє», — зазначив Ігор Артюшенко. Народний депутат закликав запоріжців долучатись до діяльності та активно брати участь у побудові успішного, сучасного міста, наголосивши на тому, що мешканці Запоріжжя за останні два роки довели своє право на кращу долю.

«Півтора роки тому був перший бій — вибори Президента України, де в першому турі український народ віддав свою підтримку нинішньому главі держави задля реалізації європейського, демократичного майбутнього. Другим боєм стали парламентські вибори, на яких ми поставили основне завдання — не дати пройти жодному «ахметівському» кандидату в Запоріжжі. І ми вдало впорались з цим завданням. Наразі на нас чекає останній, найважчий бій. Цей бій — міські вибори, які є найважливішими. Адже без адекватного, демократичного міського голови і без проукраїнської демократичної більшості в міськраді в умовах децентралізації влади буде достатньо важко реалізувати те, за що ми так довго боролись», — зазначив Артюшенко.

Парламентар наголосив, що саме бажанням очолити «найважчий і найважливіший бій» на місцевому рівні в Запоріжжі і викликане рішення очолити місцевий осередок президентської політичної сили.

Разом з тим, народний депутат виділяє два основні завдання, які стоять перед Запорізькою міською організацією партії «Солідарність».

Перше викликане загрозою, яку Ігор Артюшенко називає «зовнішньою». Вона полягає в бажанні політичного реваншу зі сторони донецьких «регіоналів», представлених політичною силою  партії «Опозиційний блок», очільники якої хочуть отримати контроль над Запоріжжям.

«Опозиційний блок», який складається з донецького менеджменту, активно «окуповує» Запорізький край, адже втративши свою вотчину на Донбасі і довівши край до війни і хаосу, Ахметов нині хоче політично закріпитись у Запоріжжі. До чого це може призвести можна легко побачити, поглянувши на нинішній Донецьк або Луганськ. Наше завдання  сьогодні — об’єднати запоріжців перед цією загрозою і дати гарну відсіч донецьким «регіоналам», адже Запоріжжям мають керувати його мешканці», — наголошує Артюшенко.

Також парламентар наголошує, що важливо не допустити до влади  нинішніх казнокрадів, які довели місто до комунального колапсу і розрухи в усіх сферах життєдіяльності.

«Є чітке розуміння того, що за п’ять років кожен запоріжець побачив на власні очі повну бездіяльність місцевої влади. Ми бачимо розруху в сфері комунального господарства і разом з тим корупцію в медицині та освіті, але найбільш корумпованою стала місцева влада Запоріжжя. Далі допускати розвал індустріального, майже мільйонного міста, неприпустимо. Цю ситуацію треба змінювати на місцевому рівні, чим ми і займемось», — зазначив народний обранець.

Другим, пріоритетним завданням Запорізької міської організації партії «Солідарність», Артюшенко називає формування молодої команди за такими трьома критеріями як професіоналізм, патріотичність та порядність. Саме такі нові кадри, за словами парламентаря, мають реалізувати загальнодержавну програму на місцях і змінювати місто на краще після багаторічного застою.

На дещо провокаційне запитання, чи закликає Ігор Артюшенко голосувати запоріжців за партію «Блок Петра Порошенка «Солідарність», народний депутат відповідає наступним чином: «Політичний вибір — це особиста справа кожної людини. На відміну від тих, хто купує голоси за гречку або солодкі обіцянки, я вважаю, що запоріжці виховані, освічені люди. Тому кожен сам зможе прийняти для себе рішення. Я для себе рішення прийняв. Хочеться лише, щоб кожен запоріжець, прийшовши на виборчу дільницю, усвідомлював, що від того, як він проголосує, залежатиме не лише його доля, а й доля його дітей».