Військові комісари Запорізького гарнізону вирушили на бойове завдання

1110
0

У Запоріжжі відбулася урочиста відправка 44 військовослужбовців Запорізького обласного та районних військових комісаріатів у відрядження до 93-ї ОМБр Збройних Сил України.

Як повідомив заступник військового комісара Запорізького ОВК Роман Романюк, військовослужбовці військкоматів, які виконували завдання по комплектуванню Збройних Сил України кандидатами для проходження військової служби за контрактом, згідно з планом керівництва ЗСУ будуть виконувати бойові завдання по захисту України у складі 93-ї окремої механізованої бригади.

Підполковник Романюк зазначив, що ця відправка відбувається не вперше, понад 70 військовослужбовців військових комісаріатів Запорізького краю вже майже рік виконують бойові завдання у зоні у складі 53-ї та 54-ї окремих механізованих бригад.

Під час урочистих проводів заступник директора департаменту інформаційної діяльності Запорізької ОДА Олександр Зубченко закликав військовослужбовців самовіддано виконувати свої обов’язки із захисту Батьківщини.

Учасник АТО, представник Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО Тимур Книш нагадав про військову доблесть, гідність та взаємоповагу, любов до Батьківщини та запевнив військовослужбовців у підтримці, поки вони будуть боронити рідну землю.

На ратну службу військовослужбовців благословив протоієрей УПЦ КП Юрій.