Гурт «Бумбокс» відіграв у Запоріжжі двогодинний концерт (ФОТОРЕПОРТАЖ)

1501
0

Живий звук, гучна музика і море драйву від «Бумбоксу» не втримали прихильників на місцях. І вже за десять хвилин від початку глядачі вийшли в проходи і почали танцювати.

Вчора, 13 жовтня, у ДК «Дніпроспецсталь» з сольним концертом виступив український гурт «Бумбокс». Вони відвідали Запоріжжя в рамках туру «Голий король», який розпочався у вересні.

Свій виступ банда «Бумбокс» розпочала з нових пісень «Голий король» і «Сталева квітка».

— На початку ми виконаємо нові пісні, а продовжимо старими, добрими хітами, — запропонував Андрій Хливнюк.
Публіка дуже активно підспівувала Андрію всі пісні без виключення. Не обійшовся виступ і без старих добрих хітів «Вахтери», «Квіти в волосі», «Дитина», «Звезды не ездят в метро» і мега-хіта «Люди».

Відзначимо, що на пульті ді-джея Валентина Матіюк чи просто «Валіка» Андрій повісив підписаній бійцями АТО пропар України. Жовто-синій стяг банді «Бумбокс» бійці подарували на початку цього туру. Тепер він мандрує з гуртом по всіх містах України у турі «Голий король».
Під час свого виступу Андрій активно спілкувався з публікою, розповів декілька анекдоти.

— Не занадто гучно?, — поцікавився в аудиторії Хливнюк. І отримавши у відповідь «Ні» продовжив свій виступ.
— На хвилинку у залі з’явилось світло і я побачив що вас в залі три людини. Тож нехай усі інші заздрять що ви потрапили до нас на концерт, а вони ні, — пожартував лідер гурту.

На останок лідер банди «Бумбокс» виявив що у трек-лісті який склали була двічі записана для виконання пісня «Квіти в волоссі». Публіка була згодна прослухати її ще раз. Втім віджартувавшись Андрій Хливнюк і гурт «Бумбокс» виконали пісню Андрія Кузьменко «Спи собі сама».

Втім просто так відпустити улюблений гурт глядачі не змогли. І покликали «Бумбокс» на біс. Хлопці виконали ще дві пісні.

— Це, мабуть, найкращий концерт туру. Дякую!, — такою фразою завершив сольний концерт гурту «Бумбокс» у Запоріжжі Андрій Хливнюк.

Яна Петрова, фото автора