Депутати Запорізької міськради стануть на захист очільника поліції області

1069
0

Запорізька область досить довго посідала 1-ше місце за рівнем злочинності. Але за 2017 рік в нашій непростій області, фактично за 100 км від АТО, нарешті зафіксовано найнижчий (!) рівень злочинності за останні 4 роки! Саме таким є результат роботи правоохоронців під керівництвом начальника ГУ НП Олега Золотоноші всього за понад рік активної роботи.

«Впевнений, — ми маємо підтримати очільника обласної поліції і залишити Олега Золотоношу у Запоріжжі! Саме він сьогодні завдяки титанічній праці нарешті підіймає Запоріжжя з криміногенного дна та завдяки професіоналізму створює лад, спокій та безпеку в області.

Саме тому голова УКРОП в Запорізькій облраді Ярослав Гришин та я — як очільник УКРОП в Запорізькій міській раді — подаємо на розгляд сесії проекти рішення «Про звернення Запорізької міської/обласної ради до Міністра внутрішніх справ Авакова А.Б. щодо підтримки начальника ГУ НП в Запорізькій області Золотоноші О.В. та недопущення зміни керівництва ГУ НП в Запорізькій області».

За його керівництва за 2017 рік спостерігається зменшення (!) кількості окремих видів кримінальних правопорушень, наприклад:
Розбійних нападів — 140 проти 262, а це — 46,6%;
Грабежів — мінус 47,4%;
Шахрайств — мінус 57,1%;
Незаконних заволодінь транспортними засобами – мінус 53,9%. Також закінчено досудове розслідування у кримінальних провадженнях відносно 6 організованих злочинних груп, у т.ч. 2-х з корумпованими зв’язками та 2-х банд.

«Вбачається позитивна динаміка щодо розкриття злочинів, поза увагою неможливо залишити зниження рівня злочинності на території Запорізької області та підвищення ефективності протидії злочинності практично у всіх напрямках. Цим зверненням ми, депутати Запорізької міської ради, висловлюємо відкриту підтримку начальнику ГУ НП в Запорізькій області Золотоноші Олегу Вікторовичу та звертаємо увагу Міністра внутрішніх справ Авакова Арсена Борисовича щодо недопущення зміни керівництва ГУ НП в Запорізькій області»,- йдеться в документі.
Ми маємо подбати про позитивну динаміку змін, саме тому пан Золотоноша має працювати у Запоріжжі», — розмістив пост в ФБ голова фракції УКРОП в Запорізькій міськраді Михайло Прасол.

Читати також: Главу запорожской полиции пытаются сместить с должности