У Запоріжжі визначили Міс Випускницю-2018 Заводського району

2296
0

Напередодні 1 травня в палаці культури «Молодіжний» відбулась конкурсна шоу-програма «Міс Випускниця-2018» Заводського району, на якій традиційно обиралась найдостойніша, найталановитіша, найяскравіша та найчарівніша дівчина серед випускниць району.

Тож і цього року конкурсантки демонстрували свої таланти в 5 конкурсах: привітання, танцювальний конкурс «Світ танцю», фотоконкурс «Селфі», екстравагантне дефіле на тему «Disney» та конкурс кліпів «Зірковий час».

Яскраве шоу зібрало близько 350 глядачів, серед яких школяри, керівники класів та учбових закладів, батьки конкурсанток та мешканці Заводського району.

Глядачі та журі отримали величезну кількість захоплюючих, яскравих та дивовижних емоцій. А дівчата були настільки чудовими та неперевершеними що високий титул «Міс Випускниця-2018» отримали дві дівчини Першина Дар`я (гімназія №47) та Шпак Валерія (ЗОШ №36).

«Віце Міс Випускницею-2018» стала Маценко Марія та зайняла друге місце. На третьому місці опинилася Логвиненко Аліна, та отримала титул «Міс Артистичність». Четверте місце отримала Попова Маргарита «Міс Чарівність».
Усі учасниці отримали багато подарунків від партнерів та спонсорів свята.