Депутат Запорожского облсовета призвал коллег не ходить на школьные линейки

513
0

Главный «укроповец» Запорожского региона Ярослав Гришин назвал школьные линейки рудиментом советской системы.

Депутат Запорожского облсовета Ярослав Гришин на своей странице в соцети заявил, что не пойдет завтра, 25 мая, на школьную линейку и призвал удержаться от этого депутатов и чиновников.

«Завтра у запорізьких школах пролунає останній дзвоник. До свята активно готуються не тільки діти, батьки та викладачі. Також збираються на шкільну «лінійку» з подарунками та промовами представники місцевої влади – чиновники та депутати.

Чи буду я завтра присутнім на шкільній «лінійці»? Ні, не буду! І вас, шановні депутати, дуже закликаю утриматися!

Так, мене на свято запрошували багато запорізьких шкіл.
Дякую всім, я дуже ціную нашу плідну співпрацю. Проте, на останній дзвоник не прийду, не хочу нікого цим рішенням образити. Я просто не хочу набридати своєю присутністю на святі для школярів та випускників.

Переконаний, шкільна «лінійка» — це рудимент радянської системи виховної роботи і нам вже час з нею нарешті розпрощатися. Досить тримати дітей годинами на спеці нерухомо в задусі на шкільних подвір′ях і доводити до стану непритомності чи теплового удару. Досить змушувати школярів слухати безкінечні промови поважних гостей та меценатів. Скажу відверто, — всім вже набридли депутатські обличчя на святі для школярів та випускників!

«Лінійка» — це не круто! Хай запорізькі школярі насолоджуються власним веселим святом!

А вас, випускники 2018 року, вітаю! Попереду у Вас велика дорога!», — написал в ФБ Ярослав Гришин.