Поради стиліста: скільки сумок повинно бути в гардеробі

496
0

Жінки хочуть приваблювати протилежну стать, виглядати стильно і модно. Щоб цього досягти, необхідно використовувати всі наявні можливості. Зокрема цілісний образ багато в чому залежить від незначних на перший погляд складових. Італійські сумки є невід’ємним аксесуаром у повсякденному житті. Вона здатна змінити ваш вигляд і зробити його розкішним.

Вибираємо кілька сумок

Насправді немає певного числа сумок, які є оптимальними в нашому гардеробі. Кожна дівчина сама вибирає для себе, скільки сумок повинно бути в її шафі.

Сумка на кожен день, тобто повсякденний варіант, повинна бути сірою або сіро-коричневої. Це оптимальний відтінок для щоденного використання, такий колір прекрасно підійде абсолютно під будь-який наряд, сумку можна використовувати взимку, влітку і восени, вона завжди буде актуальна. Розмір виробу обирається виходячи з комплекції. Чим дівчина мініатюрніша і нижча, тим менший обсяг сумки для неї підходить. У базової сумки повинна бути коротка і довга ручка, тоді ви будете носити її в декількох варіантах. Фурнітуру слід вибирати виходячи з прикрас. Якщо ви носите золото, віддайте перевагу виробу з золотим декором, а якщо срібло — з срібним. Це дуже просте і важливе правило, якого необхідно дотримуватися.

Якщо ваш гардероб дуже яскравий, активний, і ви любите соковиті речі, не бійтеся придбати жовту або червону сумку. Вона кричуща за кольором, тому не може бути повсякденною. І її не завжди можливо використовувати в офісі. Але для створення оригінальних, яскравих образів чудово підійде.

Повсякденний гардероб також варто доповнити м’якою базової сумочкою, яка вміщуватиме продукти і всі необхідні речі. Якщо ж говорити про роботу в офісі і про роботу статусну, в даному випадку знадобиться зовсім інший варіант. Відповідна модель офісної сумки — та, яка добре тримає форму. Ручки також повинні бути дуже жорсткими, краще, щоб вони стояли. Синій відтінок аксесуара для офісу вважається прийнятним варіантом. Офісна сумка повинна бути виконана з хорошої дорогої шкіри, ціна якісного виробу досить висока. Вона підійде як бізнес леді 20 років, так і керівнику 50 років.

Маленька, мініатюрна сумочка клатч на довгому ремінці актуальна для прогулянок, коли необхідно ходити по магазинам, гуляти з дітьми. У неї можна покласти картки, гроші, косметику. Вона повинна бути за відтінком максимально нейтральною по відношенню до вашого гардеробу. Виріб також прекрасно підійде для подорожей, перельотів в літаку.

Невелика сумочка на ланцюжку зробить наряд більш святковим, коктейльним і цікавим. Якщо ви бажаєте всього за хвилину змінити повсякденний образ на урочистий, використовуйте мініатюрну і яскраву модель.

Поєднання з взуттям

Багато пані знають про такий непорушний закон як комбінація аксесуара з взуттям за кольором і фактурою. Безумовно, вигляд буде розкішним і стильним. Але останнім часом стилісти рекомендують не обмежувати себе. Вибирайте схожі відтінки, поєднуватися можуть тільки елементи сумки і фурнітура взуття по відтінку. Якщо говорити про яскравий літній образ, леді можуть дозволити собі поєднати соковиту сумочку з взуттям, яка буде контрастувати за колірною гамою. Наприклад, синя сумка, жовті босоніжки і плаття з жовтими і синіми кольорами. Будьте яскравими, красивими, оригінальними, і пам’ятайте, що сумочок в гардеробі модної леді багато не буває!