“Марш рівності” у геть безправній країні…

523
0

Учора в Києві пройшов “Марш рівності”. Тобто центром міста — від опери до площі Льва Толстого пройшлися, за різними офіційними оцінками, від двох до п’яти тисяч строкато вдягнутих та розфарбованих людей. Християни називають їх збоченцями, деяка частина населення України теж, а вони самі себе людьми, котрі йдуть в ногу з часом.

Мова про т.зв. ЛГБТ- спільноту, тобто про лесбіянок, геїв, бі- та транссексуалів. Судячи з дій поліції із забезпечення згаданого Маршу, саме названі секс-меншини сьогодні захопили владу якщо не в Україні цілому, то в її столиці точно.

Ось репортажі із фактичної зони бойових дій (по “Страна.ua”): “Вечером 16 июня в центре Киева произошел транспортный коллапс. Центральные улицы перекрыли с 18.00 до завтрашнего дня в связи с проведением ЛГБТ-парада.

Кроме того, за два часа до закрытия киевского метро появилась информация о «минировании» станций «Крещатик», «Майдан Независимости», «Золотые ворота», «Театральная», «Дворец спорта» и пересадки на «Льва Толстого», которые завтра с утра и так будут работать с огранчениями.

Киевляне жалуются, что центр Киева перекрыли полицейские. Причин не объясняют. Пускают домой только тех, кто с пропиской и иностранцев… Также обсуждают то, что одну из женщин, которая конфликтовала с полицией избили. И к ней не пустили скорую помощь…

В центре города стоит военная техника»…

Таким чином ВІДВЕРТО незаконними діями поліції за півдоби до “Маршу рівності” (хто тут кому рівня?) порушені права десятків, коли не сотень тисяч киян і гостей столиці.

Почитаємо репортаж далі: “По данным полиции, примерно в 6 утра сегодня (17 червня. — Авт.) более 150 человек, вышли на перекресток улицы Владимирская и бульвара Тараса Шевченко и перекрыли дорогу на маршруте движения Марша равенства… Произошли столкновения. В итоге, в управление полиции доставляют 28 человек человек, пяти правоохранителям оказывают медицинскую помощь. В настоящее время в управление полиции для установления личных данных и предоставления объяснений в общем доставили 56 человек»…

Як ви розумієте, учасників протестів, у яких такі ж РІВНІ права «проти», як у ЛГБТ- спільноти — «за», били звіряче і до крові. Швидкі допомоги прибували одна за другою.

І ось нарешті все це сталося!

«В Киеве завершился Марш равенства, организованный ЛГБТ-сообществом. Он финишировал на Площади Льва Толстого, шествие продлилось около 20 минут… В настоящее время организаторы марша призывают участников покидать площадь на специальных автобусах или воспользоваться метрополитеном.»…

А далі лише заголовки: «Во время Марша равенства в Киеве пострадали 11 человек» (11.49), «Большинство задержанных во время ЛГБТ-марша радикалов отпустили» (12.34), «У Києві відкрили всі станції метро» (12.49), «После ЛГБТ-марша в украинской столице постепенно восстанавливается движение» (17.02), «В Киеве отпустили всех задержанных во время ЛГБТ-марша радикалов» (23.17).

Окрім того, хтось порахував і прямі збитки бюджету (5 тисяч поліцейських добу били і знущалися над громадянами, окрім того, вони вивели на вулиці Києві 100 одиниць важкої техніки плюс втрати метрополітену). Все склало 2,33 млн гривень із наших з вами податків. Втрати простих громадян та автомобілістів ніхто й рахувати не став.

Навіщо оце все? Давайте переглянемо завдання основних учасників — “общественных активистов”, Путіна, Заходу, нашої влади й аваківської поліції.

ЛГБТ-спільнота… Ви бачили гея, який бігає по вулицях і кричить, що він гей? І не лише із числа “трактористів і шахтарів” (тут ми цитуємо Путіна), а й діячів шоу-бізнесу? Є такий термін “камінг-аут”, тобто зізнання публічних людей, що він (вона) є геєм (лесбіянкою). У всьому світі таких якщо не одиниці, то, максимум, десятки. “Вікіпедія” кожен випадок фіксує з датою і місцем зізнання…

А тут в Україні, де поліція й організатори відверто брешуть про 2 або й 5 тисяч учасників, раптом виповзла на вулицю хай ціла тисяча представників секс-меншин. Не вірю! Якщо один відсоток учасників і справді був геями та лесбіянками, то це максимум. Всі інші — “общественные активисты, живущие общественной активностью”. Тобто люди, котрі за долари готові на все! Готові продаватися і продавати, зраджувати, творити будь-яку підлість і проти України, і проти українців. З них згодом вийдуть чудові депутати і міністри. Та й вже, схоже, вийшли…

Оці і є справжніми збоченцями, а не геї й лесбіянки, до яких в Україні цілком терпиме ставлення…

Путін. Нам вже доводилося писати, що головне для Кремля — це картинка. Для Росії — що Україна загрузла в “гейєвропських” цінностях. Цього року ще сказали, що “хороші українці” протестують і гукають, що Україна проти содомії. Для Заходу ж транслюють іншу картинку, що вже “погані українці” (ті ж самі, що були “хорошими”) проти європейських цінностей і у Європу їх пускати зарано.

Захід. Заходу теж потрібен якийсь привід, чому він (фактично за гроші Путіна) не пускає нас до євроструктур? Бо ж ви проти гей-парадів… Окрім того, проходить обкатка згаданих віще “грантоїдів” — чи годяться вони до Верховної Ради та в міністри, чи будуть нищити Україну, її економіку та народ в майбутньому, як все це нищать і сьогодні? Напевне переконалися, що будуть.

Влада. Вона у скандалах як у шовках. І хоч якесь відволікання уваги від підвищення тарифів на газ, від того, що глава буцімто державного “Нафтогазу” Коболєв, де-факто, “послав” прем’єра Гройсмана — дуже корисне. Окрім того, відбувся огляд поліцейських сил. Розклад чудовий: п’ять тисяч “космонавтів” проти 150 протестувальників. “Блєск”!

Поліція. Вірніше, радянська міліція, а ще вірніше московський ОМОН, який в 1991 році став київським “Беркутом”. У неї з’явилася нагода відірватися на цих “хохлах”. Бо катування просто так, поодинці, десь у підворітні чи у відділку — це зовсім не той масштаб! А ще міністр Аваков в черговий разі продемонстрував вже і західним роботодавцям, що його відомство, як і ті “общественные активисты”, готове на все. Так що вже не лише вертольоти (за український бюджетний кошт), а й танки з бомбардувальниками для “боротьби зі злочинністю” пора надсилати.

Бо ж очікуємо відняття в українців їхньої землі. І тут просто “космонавтами”, котрі в тому числі, кажуть, і священиків били біля Володимирівського собору, не обійтися…

Леонід Романовичов