Запорізькій депутат пообіцяв виплачувати гроші дітлахам загиблого в ДТП чоловіка

1048
0

Депутат Запорізької облради Ярослав Гришин підписав з колишньою дружиною загиблого в ДТП чоловіка — мамою його двох малолітніх дітей — угоду, згідно з якою добровільно взяв на себе зобов’язання виплачувати щомісячно матеріальну допомогу діткам до їх повноліття.

«Сьогодні підписав з колишньою дружиною загиблого в дтп хлопця — мамою його двох малолітніх дітей — УГОДУ, якою добровільно взяв на себе зобов’язання виплачувати щомісячно матеріальну допомогу діткам до їх повноліття. Перший транш вже сьогодні виплатив при підписанні угоди.

Також мої друзі ідуть для обстеження будинку, де живуть ці нещасні люди. Зробимо там якісний ремонт — як ззовні так і всередині. Я не обмежуся лише виплатою матеріальної допомоги. Зроблю абсолютно все, щоб діти ні в чому не відчували потреби, надам всебічну допомогу при вихованні, навчанні, спорті.

Наступного місяця відправляємо маму та діточок — а їх всього троє (є ще зовсім маленька дитинка від іншого чоловіка) — в один з найкращих лікувально-оздоровчих закладів нашої області — на все літо. Там з дітьми попрацюють психологи, інші лікарі.
Вчора та сьогодні повністю оплатив всі витрати, пов’язані з похованням загиблого», — написав депутат в соцмережі.