Баскетболисты «Запорожья» проведут 10 спаррингов при подготовке к сезону

486
0

Подготовка баскетбольной команды «Запорожье» к сезону уже продолжается почти месяц. В начале сентября тренировки начнутся в ДС «Юность», где, собственно, и будут проходить игры команды в рамках Суперлиги.

«Днями до команди приєднається останній з трьох легіонерів, підписаних цього літа — Джахад Томас. Розігруючий Майкл Холтон та бігмен Кіндалл Хілл вже працюють з командою і керманич команди Валерій Плеханов задоволений їх ставленням до справи.

У вересні в Палаці Спорту «Юність», команда проведе домашні спарені матчі з вищоліговими клубами — «Харківськіми Соколами» (3 вересня о 19.00 та 4 вересня о 10.00) і «Золотим Вєком» (7 вересня о 19.00 та 8 вересня о 10.00). 14-16 вересня відбудеться традиційний Меморіал Гаврилова, на який до Запоріжжя завітають «Хімік», «Динамо-Одеса» і харківський «Політехнік».

Саме на цьому турнірі запорізькі вболівальники зможуть завітати до ПС «Юність» та познайомитися з БК «Запоріжжя» нового зразка. Після цього турніру у планах запорізької команди відвидини Харькова з візитом у відповідь, там теж планується передсезонний турнір», — сообщает пресс-служба БК «Запорожье».

Напомним, старт сезона Суперлиги намечен на начало октября.
Кстати, продолжается продажа абонементов на все матчи нового баскетбольного сезона в Запорожье — владельцы заветных билетов смогут в один день посетить матчи Баскетбольных клубов БК «ЗАПОРОЖЬЕ» и БК «КОЗАЧКА».
Приобрести абонементы можно по этой ссылке http://musin.zp.ua/zaporozhe/sport/ukrainskaya-basketbolnaya-superliga-sezon-2018-2019/