Ротшильди вже торгують нашою землею, Супрун, ймовірно, забезпечує експерименти над нами, Луценко передає Путіну добровольця АТО. Україна радіє, жує і танцює…

774
0

Кажуть, що є п’ять ступенів міжособистісних стосунків. Найвищий — коли з вами культурно дискутують. Тобто добре розуміють тему розмови. Другий ступінь — коли слухають, відкривши рота. Тут, або не все розуміють, або ви вже задавили співрозмовника своїм авторитетом. Третій — ще гірший: вас наче слухають, та не чують. Четвертий — звичайна базарна сварка — “сам дурень!” тощо.

Втім, найстрашніше, коли вас і слухати не хочуть, бо і без ваших слів всім добре! Сьогодні путінському “Агітпропу” та “Мінстецю” вдалося перевести дискусію по двох останніх сценаріях: “Сам дурень!” (“агент Кремля”), або лише мовчазне пережовування їжі у відповідь на тривожні дзвони, коли вже не ревіння сирен цивільної оборони.

Першу методу запровадили платні стеце-кремлеботи, угрупування яких у соцмережах досягло свого піку. Друга стала реакцією “безкоштовного” плебсу, який цікавиться хіба що Олегом Вінником, шуфричами в телевізійних ток-шоу, а найчастіше котиками, симпатичними жіночками (краще не зовсім одягнутими) в Інтернеті та безліччю гулянок-фестивалів по всій Україні. Бо ж наша влада реалізує принцип “Хліба і видовищ” з наполегливістю бульдозера.

Головне тут, щоб на незміцнілі мізки “населения”, не доведи Господь, не впали якісь неконтрольовані зерна.

Тим часом тривожитися є чому — і не лише звісткам і гробам із фронту. Ось чотири новини 12 вересня.

“Саудівці придбали великий український агрохолдинг. Радниками «Мрії» при підготовці угоди, а також кредиторів в процесі реструктуризації боргу компанії виступили Rothschild&Co у співпраці з ICU, Finpoint як локальних партнерів, а також Hogan Lovells.

«Рішення SALIC придбати агрохолдинг «Мрія» демонструє готовність іноземних інвесторів вкладати гроші в Україну», — заявив президент Петро Порошенко.

Генеральний директор компанії «Мрія» Саймон Чернявський заявив, що прихід глобального стратегічного інвестора — ідеальний варіант для успішного майбутнього «Мрії». (ЕП, 12.09.2018 г.)

Що в сухому залишку? Сімейка Ротшильдів, якій мало порошенківського “сліпого” трасту, мало вже прихоплених ними в Україні ПриватБанку, Нафтогазу, Укрзалізниці, взялася торгувати українською землею. Поки що 150 тисячами гектарів…  ICU, тобто екс-главі Нацбанку Валерії Гонтарєвій, схоже, теж мало було вбити гривню, розвалити всю фінансово-банківську систему України, то вона й собі взялася за торгівлю українськими землями.

Ну, а справжній українець на ім’я Саймон тут слугує простою прокладкою…

Втім, маємо не те, що нуль реакції суспільства — навпаки, велика радість прокотилася Україною! Бо ж всі знають, які Ротшильди, Гонтарєва та Саймон Чернявський нам великі приятелі…

Новина №2. Озвучив її Ренат Кузьмин — колишній 1-й заст. Генпрокурора України: «Вполне предсказуемо украинские СМИ проигнорировали вчерашнее заявление бывшего министра госбезопасности Грузии Игоря Гиоргадзе о проведении военными США секретных экспериментов над людьми в Грузии…

Как думаете, друзья, уж не потому ли, что в Украине работают 15(!) лабораторий, в которых американские военные производят смертоносные вирусы. И происходит это не где-то в американской пустыне, а в Одессе, Виннице, Ужгороде, Львове, Харькове, Киеве, Херсоне и Тернополе при молчаливом согласии тех, кто обязан бить в набат. Хотя бы в связи с распространением в Украине странных эпидемий: от птичьего гриппа, кори и атипичной пневмонии до африканской чумы свиней»… (Facebook, 12.09.2018 р.)

Ну звичайно, хоч Янукович і прогнав Кузьміна з Генпрокуратури ще в 2013 році, у останнього все рівно не найкраща репутація. Втім, тим більше, протягом 24 годин, як вимагають правила ведення контрпропаганди, спростуйте його звинувачення.  Адже є кому: Посольству США в Києві, “Мінстецю” і зрештою  Мінохоронздоров’я. Бо ж Кузьмін прямо звинувачує у всьому в.о. міністра Уляну Супрун:

“Женевская конвенция 1972 года запрещает производство бактериологического оружия и по этой причине американские военные не производят его на территории США. А зачем, ведь в мире так много прекрасных испытательных полигонов как Украина или Грузия…

Так может этим и объясняется назначение на должность Министра здравоохранения Украины (насправді в.о. міністра. — Авт.), по совместительству куратора американского военно-бактериологического проекта, гражданки США Супрун, которая так же далека от медицины, как генпрокурор Луценко от юриспруденции, а министр иностранных дел Климкин от дипломатии?» (Там же).

Очевидно, що і тут ніякої реакції ні суспільства, ні політиків. Бо всі знають долю Саакашвілі, та й Семен Семенченко пам’ятає виклик до Посольства США, після якого йому перехотілося блокувати окупантів…

А ось і третя новина. “Українські правоохоронці затримали і передали російській ФСБ інгуша Тимура Тумгоєва, який за попередніми даними воював на Донбасі у складі ДУК «Правий сектор». (Gazeta.ua. 13.09.2018 р.)

Уважний читач помітив, що в наведеній цитаті фігурує 13 вересня, втім, інформація отримала розголос днем раніше. А далі Генпрокуратура через відомого “полковника Брехню” (Лисенка) у Facebook (!) повідомила наступне:

«У Генеральній прокуратурі України стверджують, що переданий російській стороні уроженець Інгушетії Тимур Тумгоєв ніколи не служив в зоні проведення Антитерористичної операції…». (УП, 13.09.2018 р.)

А якби й тричі не служив, то передавати КОГОСЬ ВОРОГУ ПІД ЧАС ВІЙНИ — ЦЕ ЯК НАЗИВАЄТЬСЯ?

А знаєте, якою була реакція українського суспільства? Та появою у Facebook “трафареток” із сотнями лайків “Подобається” і текстом: “Раніше мене б назвали “мазепинцем”, “петлюрівцем”, “бандерівцем”, а тепер “порохоботом”. Пишаюся!”

Тобто і Бандера мав кондитерську фабрику у Баварії і з легкістю передавав побратимів Сталіну?

Ну і на закуску “Чорновол назвала вбитого Сашка Білого сепаратистом та порівняла його з «Моторолою». (ZIK, 12.09.2018 р.) Тетяна Чорновол — це та депутатша від Народного фронту (колишня журналістка), яку часто звинувачують у неадекватній поведініці і яка постійно крутиться поряд з відомим Пашинським.

Одне слово, вони раз-по раз безсоромно пробивають чергове дно, а ми все жуєм і танцюєм…

Леонід Романовичов