Запорожцев будут беспощадно штрафовать за неправильное поведение в сквере Театральном (ФОТО)

554
0

Обновлённый сквер Театральный в Запорожье может быть небезопасным для мирных прогулок из-за молодёжи, практикующей экстремальные прыжки на скейте. Также новое оборудование парка может быть разрушено ребятами, прыгающими на бордюры и с них на скейтборде. Так  считают чиновники Александровской райадминистрации и, очевидно, её глава  Валерий Мостовой.

Объявление, появившееся на странице РГА, возмутило некоторых горожан, учитывая то, что в Запорожье нет оборудованной городской скейт-площадки. Другие  же одобрили введение штрафов за экстремальные катания.

«ЗВЕРНЕННЯ РАЙОННОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ЗАПОРІЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ПО ОЛЕКСАНДРІВСЬКОМУ РАЙОНУ

Шановні городяни! Наша молодь!

Минуло всього декілька тижнів з моменту відкриття скверу Театрального. Сотні городян прийшли на відкриття скверу, побачили зміни, які відбулись на його території.
З’явилась сучасна система поливу, висаджені нові дерева, кущі, розбиті нові клумби. Оновлено систему освітлення, встановлені нові лавки. Зона відпочинку пристосована і для людей з інвалідністю. Звертаючись до присутніх на відкритті скверу Театрального голова районної адміністрації по Олександрівському району Валерій Олександрович Мостовий висловив впевненість, що новий сквер стане улюбленим місцем відпочинку запоріжців.
І дійсно, бачимо, як щоденно громадяни різних вікових категорій відпочивають у Театральному: хтось присів відпочити після напруженого трудового дня; молодята роблять селфі; молоде подружжя завітало до скверу; багато і малечі.
Та останні декілька днів підлітки на скейтах штурмують гранітний виступ, стрибаючи з розгону на нього.
Шановні запоріжці! Батьки! Молодь!
До відома!
Скейт-парк являє собою спеціалізований спортивний майданчик, обладнаний необхідним спорядженням та призначений для катання на роликах, скейтбордах та велосипедах.
Де ви бачите в сквері Театральному скейт-площадку, яка має безпечні уклінні площини, де замість асфальту укладений шліфований бетон, загладжений і полакований зверху, встановлене необхідне обладнання.
Займатись скейтбордингом на не облаштованій території вкрай НЕБЕЗПЕЧНО як для підлітків, так і для оточуючих! Один невиважений стрибок — і може статись трагедія.
Звертаємо вашу увагу також на те, що сквер Театральний побудований на гроші громади, а все, що в ньому знаходиться є комунальною власністю. А за пошкодження комунального майна накладається ШТРАФ до 1700 грн.
Звертаємось до молоді!
Оскільки охочих позайматися скейтбордингом у нас в місті вистачає, ЧЕКАЄМО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ ЩОДО МІСЦЯ ОБЛАШТУВАННЯ В ОЛЕКСАНДРІВСЬКОМУ РАЙОНІ СКЕЙТ-МАЙДАНЧИКА.
Мешканців і гостей міста запрошуємо в сквер Театральний».