Голова Запорізької області завітав до братерської Білорусі

976
0

Голова Запорізької облдержадмінвстрації Костянтин Бриль наразі перебуває з офіційною робочою поїздкою у Білорусі. Головна мета поїздки — участь у Першому форумі регіонів України й Білорусі.

В перший ознайомчий день візиту під час офіційної робочоюї поїздки до Республіки Білорусь українська делегація відвідала Білоруський металургійний завод.

«Один з промислових лідерів Білорусі має сучасне виробництво, яке показує високі темпи розвитку й модернізації. Це підприємство є прикладом для більшості металургійних заводів. Адже його інноваційні технології дозволяють бути надійним партнером для світових брендів», — повідомив Бриль у соцсеті.

Окрему увагу під час робочої поїздки до Республіки Білорусь запорізька делегація приділила спортивному комплексу в місті Жлобин.

«Зважаючи на те, що розвиток спорту займає важливе місце в державній політиці Республіки Білорусь, у комплексі функціонує сучасна інфраструктура. Льодова арена, легкоатлетичні зали, басейн, аквапарк, зали для командних видів спорту, власний готель: все це — складові єдиного комплексу, покликаного сприяти залученню молоді до зайняття спортом в районному центрі», — повідомив Костянтин Бриль.

Сьогодні, 26 жовтня, в рамках Першого Форуму регіонів України та Республіки Білорусь відбулося підписання Угоди про співробітництво між Запорізькою облдержадміністрацією та Гомельським облвиконкомом.