Чиновники Запорізького регіону освоїли лише третину грошей, які передбачені на ремонт та будівництво доріг

667
0

Знову виділені кошти на ремонт доріг не можуть освоїти чиновники, комерсанти та дорожники. Але, незважаючи на дощі жовтня, у населених пунктах Запорізької області триває ремонт доріг комунальної власності.

За інформацією департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА, на фінансування робіт з будівництва, реконструкції, ремонту та утримання доріг комунальної власності населених пунктів у місцевих бюджетах на 2018 рік передбачено 760,41 млн. грн., з яких на 1 жовтня освоєно 274,4 млн. грн. Трохи більше третини!

Як повідомили у Департаменті житлово-комунального господарства та будівництва облдержадміністрації, найбільші обсяги коштів, виділених на ремонт доріг комунальної власності, серед міст обласного значення освоїли: м. Запоріжжя – 101,3 млн. грн., м. Мелітополь – 40,5 млн. грн., м. Бердянськ – 16,18 млн. грн.

Серед районів області: Василівський – 18,182 млн. грн., Запорізький – 9,54 млн. грн. та Вільнянський – 5,344 млн. грн. Відповідно на цих територіях відремонтовано найбільшу площу доріг.