Запорізькій УКРОП братиме участь у всіх виборах місцевих рад 23 грудня

545
0

УКРОП візьме участь у всіх перших виборах депутатів міських, селищних та сільських рад об’єднаних територіальних громад, які відбудуться в Україні 23 грудня. Про це під час з`їзду з головами обласних, АР Крим та Київської міської організації УКРОПу в центральному офісі політсили в Києві заявив голова партії, народний депутат Тарас Батенко.

За його словами, партія розраховує на один із найкращих результатів з-поміж усіх політсил. Такі прогнози можна робити вже зараз, судячи з кількості прихильників УКРОПу, яка нині стрімко зростає.

«Нам є за що боротися. Зараз влада дивиться на УКРОП дуже серйозно, розуміючи, що ми – одна з найжорсткіших опозицій до неї. Ніхто так не критикує діючу владу, як ми», – зауважив Тарас Батенко.

Учасники з`їзду одноголосно підтримали проект рішення про участь УКРОПу в усіх місцевих виборах, які відбудуться 23 грудня в Україні.

«Ми маємо конкретне завдання – бути представленими в кожній громаді. У місцевих радах має бути щонайменше два-три депутати від УКРОПу. Переконаний, що ми можемо впевнено розраховувати на гідний результат», – наголосив голова секретаріату «Українського об’єднання патріотів» Денис Борисенко.

В Запорізькій області участь команди партійців участь у майбутніх місцевих виборах підтвердив голова місцевого осередку.

«Команда запорізьких укропівців об`єднує патріотичних активістів, у яких наявне бачення і стратегія розвитку громад. Формуємо потужну команду професіоналів, яких об’єднує справжній патріотизм, рішучість та любов до свого краю і України. Вони працюють і готові докладати максимум зусиль, щоб дійсно змінити життя громад на краще»,- відзначив голова фракції УКРОПу в Запорізькій обласній раді Ярослав Гришин.

У Запорізькій області вибори 23 грудня відбудуться у 8 об`єднаних територіальних громадах: Андріївська сільська ОТГ (Бердянський район), Більмацька селищна ОТГ, Малинівська сільська ОТГ (Гуляйпільський район), Новоолексіівська сільська ОТГ (Гуляйпільський район), Любицька сільська ОТГ (Новомиколаївський район), Пологівська міська ОТГ, Розівська селищна ОТГ, Новомиколаївська сільська ОТГ (Токмацький район).

Як відомо, 23 грудня 2018 року перші вибори відбудуться у 123 ОТГ. Волевиявлення заплановане у 15 міських, 21 селищній та 87 сільських громадах у 21 області України. Протягом трьох попередніх років, з 25 жовтня 2015 до 29 квітня 2018 року, в Україні було призначено 707 перших місцевих виборів.