Чому громадянка США несе загрози життю матері американського посла у Києві і їй за це нічого не буде?

624
0

Найрадісніша подія для української влади сталася у Парижі. Там вдвічі скоротилося число “жовтих жилетів”, котрі протестують проти політики президента Макрона. Окрім того, що тут спрацював “пряник” (плюс 100 євро до “мінімалки”, скасування підвищення цін на бензин тощо), допоміг і “батіг”. Французькі колеги гарно вивчили досвід “Беркуту” часів Януковича і вже аваківського “нью-Беркуту”.

«Наши телефоны прослушиваются, в соцсетях отслеживают наши посты. На работе грозят проблемами. Многие просто испугались потерять рабочие места», — признается «Стране» Крис Берни, активист из-под Парижа. На подъездах к Парижу «желтожилетников» останавливала полиция и забирала средства защиты — маски, респираторы, очки, шлемы. «Было много превентивных арестов. Почему арестовывают нас, а не террористов, как этого стрелка из Страсбурга, ведь полиции о нем было известно?..» (Страна.ua, 16.12.2018 р.).

Дивні люди! Вони просто нічого не розуміють! У нас тітушки і вбивства активістів, аби залякати всіх найактивніших. У Росії — “казачки” з нагайками і вибухи. Втім, вибухи були під час пізнього Єльцина і раннього Путіна, адже без них тоді жодні вибори не обходилися.

У Франції тітушок немає — місцеві б не вибачили це владі, бо дуже вже схожа ця структура на SA (штурмовики, коричневосороченики) Гітлера. Через те, окрім всіх напрацювань Авакова, там використовують ще й досвід Путіна. Тобто теракти, скоєні власними спецслужбами чи під їхнім контролем.

Нам неодноразово доводилося писати про різну тітушню при силових структурах України. Які зривають судові засідання, беруть участь у рейдерських захопленнях тощо. Ось одне із останніх. Тітушки із т.зв. “С-14” (головних улюбленців, до речі, РосTV) у п’ятницю набігли на Інститут серця.

Слово Дм. Гордону у відео на Youtube “Я не позволю издеваться над выдающимся кардиохирургом Тодуровым”.

За словами Гордона, Тодуров з нуля створив Інститут серця. Який своїми технологіями та умовами — це справжня Європа. Сьогодні (18 грудня) — вибори директора Інституту. І коли все зроблено і все працює, “з’являються люди, котрі намагаються все це захапати” А як? Та набігом тітушок. До клініки, де окрім десятків щойно прооперованих, лежить, за словами Дм. Гордона, і мати посла США в Києві…

А знаєте, якою була реакція влади на подію? “Первый заместитель министра экономического развития и торговли Украины Максим Нефедов обозвал главу Института сердца Бориса Тодурова нацистским доктором Менгеле. Об этом в Facebook сообщила журналист Наталья Влащенко.

«Это Макс Нефедов, идейный вдохновитель системы Prozorro, пишет в журнале доктора Комаровского о докторе Борисе Тодурова. Евгений Комаровский, спасибо за позицию. Пусть это здесь полежит… Рукописи не горят», — сказано в сообщении» («Страна.ua», 16.12.2018 г.).
Це думка, де-факто, головного по економіці України, адже його шеф — міністр Степан Кубів є ще й першим віце-прем’єром, і до справ Мінекономрозвидку у нього просто руки не доходять.
А ось думка Бориса Тодурова: «Это цепочка – и ректора, и главврачи в Одессе, Киеве и множестве других клиник. Тот, кто умеет анализировать, поймет, что это не противостояние Тодурова и Супрун, а противостояние Супрун и авторитетных врачей, и коллективов, которые не согласны с подобными «реформами» и другими вещами в украинской медицине» («Обозреватель», 17.12.2018 р.).

Таким чином, громадянка США користується послугами штурмовиків (пардон, тітушок), підконтрольних т.зв. українським і т.зв. правоохоронцям.

Втім, не це головне! Тітушня із “С-14” та їм подібним позиціюються як РАДИКАЛЬНІ УКРАЇНСЬКІ НАЦІОНАЛІСТИ. Нам вже якось доводилося цитувати “Вікіпедію”, що провокатори з цієї контори, захопивши Будинок офіцерів 18 лютого 2014 року, і дочекавшись, коли “Беркут” почав стріляти, миттєво втекли до посольства Канади. Яке розташовано в кількох кілометрах від Будинку офіцерів і з протилежного боку Майдану.

Хто їх провів/провіз через всі беркутівські кордони?

А тим часом прогресивне світове людство ось чим занепокоєне!

Пропонуємо заголовок “Страна.ua” від 14.12.2018 р. “Остановить нападения ультраправых и прекратить тотальную украинизацию. О чем на самом деле говорится в резолюции Европарламента».

Ух ти, а нам кажуть, що той парламент засудив російську агресію на Азові і закликав зупинити будівництво “Північного потоку-2”? Так, одним пунктом…

А всіма іншими дістається вже Україні! Зокрема, у такому розрізі:

«Беспредел ультраправых срывает мир на Донбассе. Европарламент с обеспокоенностью отмечает, что до сих пор правительство не разоружило подразделения «Правого сектора» и других экстремистских групп. Резолюция «настоятельно призывает правительство положить конец атмосфере безнаказанности за насильственные нападения со стороны вооруженных радикалов против меньшинств и инакомыслящих».

Евродепутаты также осудили политику запугивания судей и влияния на выборы со стороны радикальных группировок. А также потребовали «последовательного преследования правонарушителей, совершающих такие преступные действия».
Возмутил Европу и «Национальный манифест», недавно принятый партией «Свобода», «Правым сектором» и другими правыми группировками. Они, по мнению евродепутатов, выступают против евроинтеграции Украины и призывают к «новым геополитическим подходам в отношениях с Западом и Востоком».
В Европарламенте делают вывод – политика правительства в отношении радикалов угрожает отношениям Украины и ЕС…. А также срывает урегулирование ситуации на Донбассе».
Як мовиться, — завіса. “Крайний очерчен”! І це не влада, спецслужби, Путін і прокурори, а ми з вами! Сьогодні влада, вирішуючи якісь свої “шкурні” питання, активно використовує тітушок під виглядом націоналістів. Захід цю наживку із задоволенням “хаває”. Навіть у ситуації, коли громадянка США Супрун, де-факто, створює реальні загрози життю матері посла США. Бо за все ж “ответят украинские буржуазные националисты».
Скидається на те, що КДБ/ФСБ вже керує не лише ізраїльським МОССАДом, німецькою БНД, а й американським ЦРУ. Які, схоже, вже дружно ненавидять Україну та українців. А різноманітні пригодовані тутешньою владою “С-14” їм у цьому активно допомагають…

Леонід Романовичов