Дмитрий Гордон в Запорожье: творческий вечер «Глаза в глаза»

615
0

Вперше у Запоріжжі відбудеться творчий вечір Дмитра Гордона – відомого журналіста, телеведучого та засновника інтернет-видання «ГОРДОН».

Авторові більш ніж 50 книжок є, що розповісти про життя багатьох легендарних людей світу. Проникливий Дмитро Гордон з 17 років брав інтерв’ю у видатних людей, серед яких спортсмени, актори, бізнесмени, політики, які у відвертих бесідах розкрили йому своє ставлення до питань, котрі турбують тисячі людей, та розповіли багато захоплюючих історій зі свого життя.

Творча зустріч Дмитра Гордона —  це можливість поспілкуватися з відвертою людиною, яка отримує інформацію з «перших рук» та для якої немає заборонених тем. Прихильники інтелектуальної журналістики по всій країни чекають на творчі вечори,  бо тільки тут дозволені  «недозволені» та «провокаційні» питання. На будь-яке питання, що хвилює глядача, від економіки та політики до особистих тем, Дмитро Гордон надає чесну відповідь.

Накопичений ним життєвий досвід і мудрість не можуть не зацікавити,  а спілкування з ним — це потужний інтелектуальний сплеск.
Творча зустріч «Очі в очі» — чудова можливість отримати прості відповіді на непрості питання.

«Я добре знаю, що роблю і навіщо, і щасливий від того, що це знаходить живий відгук у серцях мільйонів людей. До зустрічі!».
Захід відбудеться 8 грудня у КЗ ім. Глінки.