В Запорізькому краї тривають зйомки фільма-трилера

2187
0

Ні для кого не секрет, що в Енергодар завітала найкрупніша кінокомпанія Східної Європи «Film.ua». Виявляється, наше місто відповідає кіностилю «скандинавський нуар». Одноманітні будинки, похмура стилістика, своєрідна атмосфера – все це продюсери проекту знайшли саме у нас. Цього разу українська кінокомпанія зазіхнула на кримінальну драму. У багатосерійному фільмі загадково зникають діти. Починається дійство з квартири головного героя, де батько безтурботно грає зі своєю донькою у схованки. Та, дорахувавши до десяти, від дитини не залишається і сліду…

Трилер «Схованки» ­ це впевнений крок українського кінематографу до якісного телепродукту. Тому МедіаЦентр не зміг пройти повз всього знімального дійства! Наші медійники стали справжніми акторами! Інтригу, кого саме грали наші колеги, будемо тримати аж до прем’єри фільму. Скажемо тільки, що це був надзвичайно цікавий і корисний досвід.

День актора починається з шостої ранку і завершується із заходом сонця. Грим, репетиція, настанови режисера, прогон з камерою і довгоочікувані слова: «Стоп, знято!». Цю атмосферу не передати словами. Кожен знає свою справу. Кожен зацікавлений показати на екрані гідну картинку. Слід зазначити, що вся знімальна команда на день стає твоїм другом. З тебе не зводять очей, слідкують за зовнішнім виглядом, за кожним рухом. Ким би ти не був, до тебе відносяться з повагою і розумінням.

Зйомки фільму почалися ще восени. Але і тут не обійшлося без проблем і конфліктів України з Росією. Одним з акторів став відомий Петро Риков. Він є громадянином Російської Федерації. Після запровадження воєнного стану в нашій країни зйомки трилера довелося призупинити. Адже актора елементарно не впускали в Україну. Та, на щастя, все минуло, і вже в січні команда відновила знімальний процес.
Великим відкриттям для наших медійників став водій знімальної команди. Він як справжній опікун носив каву і пригощав смачними пиріжками, розповів усі таємниці і підводні камені проекту, пишет  МедіаЦентр Енергодар

Єдиним мінусом зйомок стала погода. Нелегко вистояти 12 годин в легкому пальто чи курточці взимку! Та попри все цей день запам’ятається надовго. У фільмі грають як українські актори, так і зарубіжні. Тому планують транслювати трилер не лише в нашій країні.

Нагадаємо, що Енергодар не вперше став полігоном для зйомок кіно. В 2011 році три країни, а саме Росія, Німеччина і Україна, відзняли фільм «У суботу», присвячений трагедії на Чорнобильській АЕС.

читайте также: Запорожец запечатлел забавных представителей заповедной Хортицы (ФОТО)