На Запоріжжі погрожують журналістам (ФОТО)

808
0

У Бердянську група місцевих провокаторів, які прикриваючись посвідченнями журналістів, періодично влаштовують дебоші, траслюючи це у Facebook, погрожує редакції pro.berdyansk.biz, повідомляє видання.

А справа в тому, що в квітні 2018 року на нашому сайті вийшло розслідування “Олешко и Ко — собственники элитной земли на Бердянской Косе. За что митингуем?”, фігурнтами якого також стали Антон Пшеничний, Олександр Печников та інші. Переглянути матеріал можна за посиланням.

Якщо ж коротко переказати зміст, то з’ясувалося наступне: дані особи влаштовували мітинги, на яких заявляли, що не можуть отримати землю, яка їм належить за Законом, але насправді вже давно де-факто є власниками ділянок на Бердянській косі та сільгоспземель у районі.

Тривалий час фігуранти матеріалу у соціальних мережах спростовували цю інформацію, але сьогодні Олександр Печников сам підтвердив, що вступив в законні права на ділянку на оголовку Бердянської коси.

Але у той же час, разом з Андрієм Маджаровим та Антоном Пшеничним, на порозі відділу поліції він погрожував редакції pro.berdyansk.biz. кримінальним переслідуванням за начебто оприлюднення їх персональних даних. Щоправда, чи написали вони заяву до правоохоронних органів, чи справа скінчилася лише популістичними гаслами, до цього часу невідомо.

Це не перший випадок, коли наше видання в цілому, а також окремі журналісти, зазнають хейтерських атак, як у соціальних мережах, так і в житті. Зокрема, в березні 2018 року було скоєно напад на нашого колегу Володимира Дьоміна, в результаті якого він отримав тілесні ушкодження.