Руїна II. «Под песни и пляски» телевізора та обдурених патріотів

672
0

Тут кілька важливих подій відбулося. Сьогодні минуло чотири роки, як запрацювали Мінські угоди. Втім, остаточно здали Дебальцево російським військам лише 18-го лютого, на третій день миру…

Аби не згадувати ті події, влада точно згадає Афганістан, адже 30 років тому радянські війська остаточно залишили цю країну. Втративши вбитими своїх 15051 бійців, вбивши до 300 тисяч моджахедів і до двох мільйонів мирних афганців.

А тим часом в Україні сьогодні свій Афганістан. “Квітнева революція” 1978 року в Кабулі розпочалася з того, що соціальне становище населення погіршилося — 1 млн. афганців з 50 мільйонів виїхав до Ірану. У нас сьогодні мільйони вже за кордоном, і втеча продовжується. Дійшло до того, що якийсь народний умілець порахував за “Вікіпедією” кількість населення у містах, селищах і селах, і у нього вийшло 29 мільйонів. Втім, ЦВК нарахувало по Україні 35,6 мільйонів одних тільки виборців!

Як бачимо, чинна влада не зупиниться ні перед чим, аби залишитися. Про позицію Путіна стосовно цього її рішення ви, напевне, здогадуєтеся. Постійні “концертні програми” з боку РосTV, особисто Путіна, біглих Азарова та Януковича начебто “топлять” проти Порошенка. Насправді вони лише зміцнюють його імідж як “ворожого Росії” та “проукраїнського”.

У відповідь Київ робить приємне своїм російським партнерам. Ось чергова програма “Чесна політика” від народного депутата від БПП (!) Сергія Лещенка (Youtube,13.02.2019 р.).

“112 і NewsONE з приходом народного депутата Тараса Козака (формального власника каналів, реально ж ними володіє Медведчук) спрямували політику на обслуговування БПП… Протистояння Банкової та Медведчука — це вистава… Такого впливу на українську політику у Медведчука не було ні за Ющенка, ні за Януковича… Чинна влада відкрила Медведчуку усі двері. Він контролює 40% ринку дизеля та автомобільного газу в Україні (Медведчуку перейшли всі активи російських компаній “Роснефть” і “Транснефть”)… За Президента Порошенка СБУ для Медведчука “зачистила” від конкурентів ринок енергоносіїв…
Домовленості влади і Медведчука постали на загал, коли 112 і NewsONE почали висвітлювати Форум із висунення Президента на другий термін. Втім це виглядало настільки непристойно, що потрібно було імітувати протистояння… Для цього була розіграна вистава “головним кумом країни” Луценком із кримінальною справою проти Медведчука за ст. “Державна зрада”…

Від цього виграють обидві сторони. Влада відволікає увагу від згаданого медійно-грошового “схематозу” на безперспективну кримінальну справу, а в медіа розганяється сигнал, що ось прихопили Медведчука за жабра. Медведчук же в російських та проросійських ЗМІ в Україні постає як “головний ворог” Порошенка і “жертва його репресій”.

До сказаного С. Лещенком додамо лише таке: в інтерв’ю РосTV Медведчук заявив. що СБУ, а тільки вона має право розглядати справу про держзраду, поки його не викликала і не допитувала. З огляду на “зачистку” ринку енергоносіїв під Медведчука, тих допитів ми ніколи не дочекаємося…

А у той самий час на відшліфованих мізках усіх українських дебілів викарбувано три слова: «Гадя» і «агент Медведчука»…

Втім, коли Петру Олексійовичу допомагає кум Путіна, ми розуміємо — без свого кума той ні кроку! Але тут цікаво, що й інша сторона глобального протистояння з Росією стосовно України діє так же само. Ось “Крим реалії” з логотипом “Радіо Свобода” повідомляє:

“Світові ЗМІ: Брюссель і Вашингтон потребують ясності від Тимошенко… «Батьківщина» без ентузіазму ставилася до реформ і різко виступала проти ключових змін, пов’язаних із умовами МВФ і США й ЄС. Нещодавно вона грубо розкритикувала Уляну Супрун, яка викорінює корупцію у сфері охорони здоров’я, здивувавши багатьох словами, що в. о. голови МОЗ родом зі США «поставлена іноземцями, щоб проводити експерименти над українцями».
Тимошенко критикує умови МВФ, при цьому її партія підтримує членство в ЄС. «Але фінансова допомога з боку США і ЄС пропонується тільки після угоди з МВФ, тому критика Тимошенко щодо однієї організації і похвала іншої суперечать одне одному», – мовиться у статті EUObserver» (14.02.2019 р.).
А ось Петро Олексійович, Яценюк, Гройсман цілком влаштовують «наших західних партнерів»! Звірячі умови МВФ виконуються — “Нафтогаз”, “Укрзалізниця”, “ПриватБанк” вже у Ротшильдів, тарифи на газ зростають, скоро і землю віднімуть. Все блискуче і з У. Супрун: суд як відсторонив її від посади в.о. міністра, так і поновив «за власною ініціативою» (після рику з посольств США, Великої Британії та Швейцарії).
Втім, коли Ю. Тимошенко викликає лише певну «стурбованість» Заходу, то Володимир Зеленський — вже і якихось конкретних дій. Ми не знаємо, як Путін буде робити його агентом ФСБ, а от “наші західні партнери” “подсуетились” вже сьогодні.
Була така гарна радіостанція, яка допомагала Україні стати демократичною — «Радіо Свобода». Була у нас і гарна громадська організація — Комітет виборців України (КВУ), який робив наші вибори чеснішими. Втім, з недавніх пір ці контори (перша — власність Конгресу США, друга — структура Сороса) цілком і повністю лягли під Адміністрацію президента України.
Це стало відомо після оприлюднення роздруківок SMS та аудіофайлів народного депутата від БПП і колишнього голови КВУ Олександра Черненка. Де чіткі пропозиції для АП, ЦВК, Нацради з питань телебачення і радіомовлення, КВУ і для «Радіо Свобода». Оприлюднив їх журналіст та відеоблогер Олександр Дубинський.
У переговорах та SMS-листуванні Черненка мова про заборону або обмеження трансляції третього сезону серіалу «Слуга народу» за участю кандидата в президенти Володимира Зеленського.
Ми не будемо про деталі. Ми про коло організацій, які будуть сприяти (і вже сприяють) цій забороні: власність Конгресу США, власність Сороса, де-факто власність Адміністрації президента (Нацрада і ЦВК). Всі вони готові нищити Зеленського, аби врятувати Порошенка!
«Совпадение? Не думаю»
А тим часом «действующий президент принял участие в открытии спортзала в поселке городского типа Золочев в Харьковской области» (“Антикор». 14.02.2019 р.). Днями він приїде відкривати щось (сподіваємося, що вже не дорожній знак!) і до Запоріжжя…

Леонід Романовичов