Енергодарці самотужки реставрують дитячий майданчик

998
0

З приходом весни енергодарські татусі вирішили розфарбувати життя своєї малечі, подарувавши їй замість вщент розбитого дитячого майданчика новий, та, найголовніше, зроблений своїми руками
Ініціативу одного з мешканців будинку №16, розташованого на бульварі Каштановому, дуже швидко підхопили й інші. Гроші на закупівлю будівельних матеріалів здавали навіть ті, у кого немає ні дітей, ні онуків. Внески були добровільними, та й фіксовану «таксу» не встановлювали, кожен допомагав у силу своїх можливостей.
Люди розповідають, що навіть не очікували такого ентузіазму один від одного. Кожен житель двору намагався чимось допомогти. Хтось займався роботами по дереву, хтось збирав сміття навколо тощо.
Ображає людей лише те, що у соціальних мережах цю добру справу приписують міським депутатам, хоча саме ініціативні батьки займалися реконструкцією та зібрали кошти у сумі одинадцять тисяч гривень.
Дітлахи позитивно сприйняли оновлений майданчик та з радістю розповідають про нові гойдалки, їхню зручність та безпечність. Також батьки, які займалися його перебудовою, закликають містян не залишатися осторонь проблем, які постають перед ними, тим паче, якщо вони стосуються підростаючого покоління.

Варвара Соболева