Не построенный детсад в Балабино: Депутаты-укроповцы показали «памятник коррупции губернатора» (ВИДЕО)

687
0

Депутаты Запорожского областного и городского советов Ярослав Гришин и Михаил Прасол на своих страницах в Facebook раскрывают запорожцам один за одним так называемый #КОРУПЦІЙНИЙ_ПАМЯТНИК_БРИЛЯ. На этот раз, 16 апреля, депутаты рассказали об особенностях «памятника под номером 6» — так и не достроенного областной властью детского сада в пгт Балабино под Запорожьем.

На строительство нового детского сада на порядка 140 мест в Балабино из областного бюджета еще в 2017 году выделили 3,2 млн гривен. Как отметил депутат Запорожского облсовета Ярослав Гришин, согласно документов работы выполнены, но на деле – здание не достроено.

«3,2 мільйона гривень – дитячий садок в Балабіно. Це той корупційний символ, який залишиться з нами і списані гроші. 130 сімей не можуть відвести в цей недобудований дитячий садочок своїх дітей. Де підозра Брилю?! За 3 роки жодного (!) нового побудованого об’єкту в Запорізькій області силами ОДА. Сотні мільйонів гривень — а це гроші платників податків — тупо вкрадено. І цей шостий корупційний пам`ятник Бриля — це символ тотальної корупції і того безладу, який три роки очолював Бриль в обласній державній адміністрації, — сообщил в видеообращении на своей странице в Facebook правозащитник и глава фракции УКРОП в Запорожском облсовете Ярослав Гришин.

Шостий #КОРУПЦІЙНИЙ_ПАМЯТНИК_БРИЛЯ#ГЕТЬ_ПАРАШУТИСТ#СВИНАРЧУКИ_ЗАПОРІЖЖЯ3,2 мільйона гривень — дитячий Садок. Де підозра Брилю?! За 3 роки жодного (!) нового побудованого об’єкту в Запорізькій області силами ОДА. Сотні мілйонів гривень — а це гроші платників податків — тупо вкрадено.

Опубліковано Yaroslav Gryshyn Вівторок, 16 квітня 2019 р.

Экскурсию по недостроенному и заброшенному сооружению детсада в Балабино также провёл депутат Запорожского горсовета, глава фракции УКРОП Михаил Прасол, назвав его «измрудом» подборки о коррупционных памятникам главы ОДА. По его словам, ещё экс-глава Нацполиции в Запорожской области Олег Золотоноша сообщал об этой проблемной стройке областным УКСом.

Смарагд у підборці #КОРУПЦІЙНИЙ_ПАМЯТНИК_БРИЛЯ — ось такий «побудований» чинним очільником ОДА «шедевр архітектури» від капітального будівництва — дитячий садок у смт Балабіне. Який цинізм на дітях! Такими діями під крилом губернатора Костянтина Бриля нанесено збитку бюджету Запорізької області на 3,2 мільйони гривень! Про вкрадені з них понад 1,5 мільйони гривень повідомляв кілька років тому нині екс-очільник нацполіції в області Олег Золотоноша. Ось так за 3 роки свого перебування у нашій рідній області Бриль як губернатор НЕ побудував жодного об’єкта, натомість у сусідній області у Дніпрі за 2 роки — 2 000 об`єктів. Досі нашу область обкрадати заїжджим рівнодушним не гідним парашутистам! Де підозри? Хто і коли нарешті понесе відповідальність?

Опубліковано Михаилом Прасолом Понеділок, 15 квітня 2019 р.

«Ось такий «побудований» чинним очільником ОДА «шедевр архітектури» від капітального будівництва — дитячий садок у смт Балабіне. Такими діями під крилом губернатора Костянтина Бриля нанесено збитку бюджету Запорізької області на 3,2 мільйони гривень! Про вкрадені з них понад 1,5 мільйони гривень повідомляв кілька років тому нині екс-очільник нацполіції в області Олег Золотоноша. Досить нашу область обкрадати заїжджим рівнодушним парашутистам», — отметил депутат Запорожского горсовета Михаил Прасол на своей странице в Facebook.

Также депутаты добавили, что за время работы губернатора в Запорожской области не было построено ни одного объекта. В то же время в соседней Сичеславской области (Днепропетровской) в отличие от Запорожской за несколько лет 2000 объектов успешно реализованы и функционируют.