Каріна Арсентьєва розповіла, що відбувалося за кулісами шоу «Голос країни»

1238
0

 

Не тільки жителі Кам’янсько­Дніпровського району, але й всього Запорізького краю протягом довгого часу переглядали випуски шоу «Голос країни­9», бо в ньому брала участь їхня талановита землячка – Каріна Арсентьєва. Дівчина не просто вразила всіх своїм вокальним даром, а й стала срібним призером шоу

За 14 випусків «Голосу» у Каріни було безліч сценічних образів, перший ­ для пісні Джамали «Заманили». Вона розповідає, що цей образ навіть трохи заважав їй виконувати музичну композицію, бо мотузки, які були в якості реквізиту, постійно плуталися та відволікали від співу. Та все ж таки він їй сподобався, бо для виконання такої пісні Каріні підібрали відповідний одяг, який прийшовся дівчині до вподоби.

У кожної творчої людини є муза, яка її надихає. Каріна Арсентьєва «фанатіє» від Whitney Houston. Юна співачка каже, що саме її пісні були для неї знаковими: Каріна співала їх протягом всього шоу, і в неї це гарно виходило. Образи, які підбирали для виконання пісень Whitney Houston, також дівчині були до душі.

Учасниця шоу «Голос країни» з посмішкою згадує життя на проекті. Найбільше Каріна спілкувалася з учасниками команди Монатіка, але й інші вокалісти стали для неї, як сім’я. І це не дивно, адже учасники проводили багато часу разом не тільки на сцені. Вони також разом жили в готелі, де веселилися та відпочивали від репетицій.

Участь у такому шоу подарувала Каріні Арсентьєвій знайомство з багатьма цікавими людьми. Каріна спілкувалася не тільки з зірковими тренерами, а й з Настею Каменських, яка підтримувала її та давала дівчині поради.

Каріна розповіла, що читала всі коментарі щодо виступів в інтернеті: як позитивні, так і негативні. Активні фанати дівчини навіть придумали їй псевдонім на майбутнє – «АРСЕНДОРА». Учасниця вокального шоу, звичайно, була приємно вражена такою активністю з боку поціновувачів її співу, але каже, що їй поки що зарано думати про псевдонім. Хоча, все може бути.

Каріна не приховує, що вокальне шоу для неї, дівчини з невеликого міста, стало безцінною краплиною досвіду в житті. Та багато за що вона вдячна Потапу, який був її вокальним тренером. Саме він давав Каріні безліч професійних настанов, щоб дівчина гарно виступала на сцені.
Минулого разу, коли Каріна Арсентьєва приходила в МедіаЦентр на інтерв’ю, вона розповідала, що часто перехожі впізнають її на вулиці та просять автографи. Дівчину це дивувало, адже вона не звикла до такої популярності. Та по закінченню проекту народне визнання її творчості зросло. Тепер вже Каріну впізнають не тільки у рідному місті, а й у Києві.

Зараз у Каріни Арсентьєвої багато планів на майбутнє. Вона навчається, продовжує займатися музикою та навіть хоче поїхати за кордон. Участь у шоу «Голос країни» допомогла їй повірити у свої сили та навчила не опускати руки і впевнено йти до своєї мрії.
Шалена підтримка з боку поціновувачів творчості юної співачки з ефіру в ефір допомагала Каріні впевнено «триматися» на шоу. Фіналістка «Голосу країни» зізнається, що саме для своїх фанатів вона вдосконалюється та розвивається.

Співачка також висловила читачам теплі побажання:
«Бажаю всім вірити в свої сили, в свій талант, а також здоров’я, щастя та кохання!»
Дійти до фіналу – це вже перемога. Всі, хто вболівав за Каріну, пишаються нею. Вона не просто розповіла про рідний край на всю Україну, а й показала свої таланти. Бажаємо Каріні творчих перемог та впевнено йти до своєї мрії!

Дар’я Климак, «ЭнергодарМедиаЦентр«