В Запорожской области раскрошилась новая дорога на курорт (ФОТО/ВИДЕО)

2464
0

В запорожской области не только ситуация с дырами на дорогах, но и с ремонтом оставляет желать лучшего.

Запорожская журналистка Льона Радченко опубликовала на своей странице в Фейсбуке фото и видео жуткой дороги в Приморск. Речь идёт о трассе Запорожье-Бердянск за Токмаком. Здесь водителям трудно пробраться из-за разухабистых ремонтных работ.

«А ось вам, любі друзі, трохи дороги на Приморськ. Протягом 10 км! На трасі Запоріжжя-Бердянськ за Токмаком «йдуться» ремонтні роботи- дорогою розсипано щебінь і десь наприкінці 10ого кілометру працівники поливають ями смолою. Отже усі автівки, що там їдуть-опиняються у пастці: ти думаєш : «Ну зараз цей щебінь закінчиться. Адже зазвичай декілька ям обробляють, а потім переходять до інших і так поступово латають все покриття». Але ж ні! Цей щебінь рівномірно рознесений по всьому шляху. Скільки розтрощених лобових стекол! ( нажаль відео з цього відрізку нема, бо ми були в такому захваті, що намагались якнайшвидше нестись звідти)», — описывает ситуацию Льона Радченко.

Другой же кусок дороги — уже ближе к Приморску, — что был сделан дорожниками пару лет назад, на сегодняшний день планомерно разрушается.

«Коли вириваєшся з цієї зони і повертаєш до Приморську у селі Панфілівка -ще раз офігіваєш. Рівнесенька, новесенька дорога, що її було зроблено 2 роки тому-вся зневічена. Дивіться відео. Місцеві кажуть, що це зроблено самоскидами, що возять щебінь з перевантаженням на будівництво вітроелектростанцій. Привіт, Ахмєтову. Керівництво ООО «Приморська вітроелектростанція» ще рік тому запевняла мешканців, що дорогу буде відновлено. Гарне відкриття сезону. Усі гайнули до Мелітополю. Що то буде…?», — пишет журналистка.

Видео дорожного трэша на странице ФБ:

Опубліковано Liona Ra Середа, 5 червня 2019 р.

Опубліковано Liona Ra Середа, 5 червня 2019 р.

Опубліковано Liona Ra Середа, 5 червня 2019 р.