Почався суд над «сепаром», який жорстоко побив волонтера (Відео)

2144
0

До Василівського районного суду для розгляду направлено обвинувальний актвідносно обвинуваченого за ч. 1 ст. 121, ч. 2 ст. 296 КК України за фактом хуліганських дій, поєднаних з спричиненням тяжких тілесних ушкоджень волонтерам та пошкодженням їх майна.

Нагадаємо, ще 20 серпня 2016 року на території АЗС, яка розташована у Василівці Запорізької області, зупинились троє волонтерів — мешканців Львівської області, які повертались із зони проведення АТО, куди доправляли бійцям матеріальну допомогу.

Чоловіки зробили зауваження мешканцю Василівки щодо негідної поведінки. Той їздив містечком на скутері з…російським прапором. Той гукнув своїх приятелів — хлопів з десять жорстоко побили волонтерів, двоє з яких отримали відповідно тяжкі та середньої тяжкості тілесні ушкодження, а також злочинці пробили колеса автомобіля, на якому волонтери пересувались.

Щодо інших осіб, які брали участь у вчинені злочину, матеріали виділено в окреме кримінальне провадження, на теперішній час так би мовити вживаються заходи щодо їх встановлення та притягнення до передбаченої законом відповідальності.Який запобіжний захід для обвинуваченого — тримання під вартою, особисте зобов’язання — прес-служба прокуратури Запорізької області, на жаль, не повідомляє.

видео TV5