Кандидат в нардепы на 79-м округе задержан в Васильевке людьми противника (Фото)

1557
0

Нарушение предвыборного законодательства, давление со стороны оппонента на избирательном округе на кандидата в народные депутаты, угрозы, неправомерное задержание автомобиля и нарушение прав. Об этом заявил 12 июля на своей станице в Facebook депутат Запорожского горсовета, а также кандидат в народные депутаты Украины по 79-му избирательному округу в Запорожской области Олег Коломоец.

«Кричуще порушення передвиборчого законодавства зараз відбувається у Василівці, поряд з Окружною виборчою комісією 79.  Автомобіль, на якому я пересувався, було заблоковано групою осіб. Вони оточили нашу машину, погрожували та перекрилирух на дорозі, через що відбулося грубе порушення моїх прав кандидата в народні депутати України, перешкоджання моєї діяльності. Зокрема, через такі брудні дії я не зміг потрапити на запланований телеефір на Cуспільне Запоріжжя.Телеефір, гарантований державою та виборчим законодавством. Знаю, що ці люди, які заблокували автомобіль, працюють на народного депутата УкраїниВолодимираБандурова, який зараз зновубере участь в передвиборчійкампанії, намагаючись в будь-який, навітьтакийнечистоплотнийспосіб,потрапити до Верховної Ради. Закликаю органивлади, громадськіорганізації, журналістів, наглядачівОпоризвернутиувагу на протиправнідії та датиоцінкуцьому факту», — заявил кандидат в народные депутаты по 79 округу Олег Коломоец.

Утром в субботу 13 июля кандидат в народные депутаты Коломоец на своей официальной странице в Facebook, заблокированным волонтёрами Бандурова автомобиль стоял до глубокой ночи. По его словам, это прямое нарушение законов, правил проведение предвыборной кампании.

«Нашу автівкузатрималагрупаосіб, які не приховували, що є «волонтерами» передвиборчоїкампаніїВолодимираБандурова. Як кажуть, ось воно, обличчядіючоївлади. «Народний депутат» в лапках ВолодимирБандуров, який повинен бути взірцем для інших, показав наочно, як вінзневажає законами України. Нехтуючи правилами проведенняпередвиборноїкампанії, не соромлячисьрозголосу, перешкоджавмоїмдіям як кандидата в народнідепутатиУкраїни. Люди Бандуровапогрожувалимені та моїйдовіренійособі, не хвилюючись за наслідкисвоїхпротиправнихдій. Цесаме той випадок «влипання» в крісло, з якого таких нардепівпотрібногнати, аджеокрімкришуваннякримінальних схем та корупціійнихоборуток, таких обранцівніщо не цікавить. Особливо люди та їхні потреби. Тому вони й бісяться, відчуваючиостаннідні на посаді. Чинятьтиск на конкурента, тому що бояться позбутися теплого місця. Я і вся наша команда послідовно говоримо про необхідністьперезавантаженнявлади. Тому й отримуємо у відповідьагресію  страхувідпсевдопредставників народу у владі. Не втомлююсьзакликативсіхгромадян! Скажіть «ні» ційобридлійбандурівщин», — написал Олег Коломоец.