В Енергодарі літній чоловік декілька годин просидів у ліфті, чекаючи на допомогу

640
0

В Енергодарі багатостраждальна 14-­поверхівка знову залишилася без робочих ліфтів. Не дивлячись на те, що ліфтові механізми у будинку нові – одному усього три роки, а іншому три місяці  – вони вже працюють неналежним чином

У згаданому будинку проживає багато людей літнього віку та інвалідів, а вагома частка мешканців – це сім’ї з маленькими дітьми. Усі ці люди щодня проходять відстань у чотирнадцять поверхів по декілька разів, бо сидіти вдома безвилазно більшість з них не має змоги: комусь треба до магазину, а комусь на  прогулянку з дитиною.

Є й ті, хто навіть змінив місце проживання, бо сил усе це переносити щодня вже просто не залишилось. Люди розповіли, що майже кожні два дні вони отримують новий «сюрприз» від цього підйомника. Зранку ліфт може працювати нормально, а вже ввечері з нього можна і не вийти.

Так, ми поспілкувалися з пенсіонером, який днями, повертаючись додому, просидів у ліфті декілька годин. Чоловікові пощастило ­ його благання про допомогу близько 22.30 почула сусідка. Та попри її старання зв’язатися з ремонтною бригадою, додому дідусь потрапив лише близько другої години ночі.

За яким принципом працює нова управляюча компанія – люди ніяк не можуть зрозуміти, тим паче, що офіс «Місто для людей» знаходиться у їхньому будинку. Та, не дивлячись на це, не додзвонитись, не дочекатись представників компанії не виходить.

 

Варвара Соболева