Бригада Буряка четвертий рік не може відремонтувати історичну пам’ятку Запоріжжя

980
0

Студентську поліклініку ремонтують вже четвертий рік — виділені мільйони гривень із бюджету, але закінчення ремонту не видно.

Студентська поліклініка — це лише 654,6 кв.м. забудови, загальна площа двох поверхів – 1153,1 кв.м. Ремонт цього порівняно невеликого приміщення розпочався в липні 2016, пройшло три роки…

«І це за умови децентралізації, що дала міській владі нечувані до того фінанси. На ремонт будинку з міського бюджету 2016 року було виділено майже 9 мільйонів гривень! Пам’ятається, обіцяли закінчити роботи до зими. Пройшло вже дві зими. Незабаром і третя настане, а паркан навколо будівлі як стояв, так і стоїть. Скільки б грошей не було, але той, хто не вміє – не зробить», — дивується запоріжець Олександр Верьовкін.

Для порівняння, підприємець Бадовський за технологіями 1880 років збудував це приміщення з нуля за два роки. У порівняльних цінах, як здається, він витратив на це набагато менше, ніж зараз витрачають на лишень ремонт. Тому що він був Хазяїн!

«Отакі вони, «крепкие хозяйственники» заводомерії. Насправді навіть із грошима нічого зробити не можуть. Можуть тільки закривати й руйнувати. Як закрили приміщення студентської поліклініки, яка тепер працює в будівлі, яку не кожний знайде. А тим більше не кожний дійде, бо туди – тільки пішки…
Варіть свою сталь, панове, якщо більше нічого не можете», — оголошує вирок містянин команді мера Запоріжжя Володимира Буряка.