Известному запорожскому врачу присвоили почетное звание

782
0

Известному запорожскому врачу присвоили почетное званиеЗа значний внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, справу консолідації українського суспільства, багаторічну сумлінну працю Указом Президента № 18/ 2016 Шишці Ігорю Васильовичу, головному лікарю Запорізької обласної лікарні, присвоєно почесне звання «Заслужений лікар України».

Шишка Ігор Васильович, 1973 року народження, кандидат медичних наук, доцент, органічно поєднує управлінську, лікувальну та наукову діяльність, має міжнародну кваліфікаційну категорію МВА (магістр ділового адміністрування в сфері охорони здоров’я). З 2007 по 2012 рр., а також з 2014 року і по теперішній час успішно керує найбільш потужним закладом охорони здоров’я Запорізького регіону. За це він неодноразово був нагороджений: Почесною грамотою Запорізької обласної державної адміністрації, Дипломом Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров’я, Почесною грамотою Запорізької обласної ради, орденами «За заслуги перед Запорізьким краєм» III ступеня та «За гуманність і милосердя».

Колектив Запорізької обласної клінічної лікарні щиро вітає керівника з заслуженою нагородою! Від усього серця бажаємо Ігорю Васильовичу успіхів у роботі, значних звершень на ниві керівництва медичним закладом та медицини вцілому, а також здоров’я, щастя та благополуччя!