Депутат Запорізької міськради звинуватив прокурора області у співпраці з екс-«смотрящім»

634
0

Депутат Запорізької міськради Михайло Прасол вважає, що прокурор Запорізької області Валерій Романов працює на екс-«смотрящого». Таку думку очільник УКРОПу у міськраді висловив на своїй сторінці у Фейсбуці.

На думку Прасола, ознака «співпраці» прокурора та колишнього «смотрящого» простежується у «дивних кримінальних справах».

«Прокурор Запорізької області Валерій Романов вже давно працює на колишнього смотрящего Євгена Анісімова — хто наступний ?!

На замовлення і за гроші Анісіма Романов виносить абсурдні підозри ворогам колишнього «смотрящєго»:

1. Першим став Юрій Комісаров, якого по необгрунваному обвинуваченню «закрили» за день до засідання в апеляції по справі щодо банди Анісімова — Гречковського — Бондаренко. Так, з легкої руки сатрапів Романова ключовий потерпілий — пан Комісаров, який багато років боровся проти банди Клоуна, — перетворився на обвинуваченого.

2. Повторне шиття надуманої справи щодо інсценірованного замаху на нещасного «смотрящєго» (яке було театрально зіграно ще в серпні 2014 року) — підозри активним членам Союзу вірмен Запорізької області, яких Анісімов вважає своїми особистими ворогами.

3. Вчора — апогей — маразматичні з свавілля Романова на замовлення кокаїновоі голови Анісіма — в залі суду заарештували Валерія Безлепкіна — за те, що він відмовився на посаді керівника Департаменту Запорізької міської ради виплачувати неіснуючий борг у розмірі 3 млн.грн компанії Анісімова. Шкода, як стерджує Романов, спричинена Банкруту (!) — вже непрацюючому КП «Основаніє».

Це все відбувається на фоні системних вимагань хабарів з бізнесу та тиску на патріотів, кришування нелегальних видів бізнесу і продажу корупційних та мафіозних справ», — написав у соцсеті депутат Михайло Прасол.