У Дніпрорудному відбувся щорічний турнір зі змішаних єдиноборств ММА

728
0

Днями у Дніпрорудному за Кубок Мінерфін­2019 змагалися не тільки українські спортсмени, а й представники інших країн світу. Всього відбулося 12 поєдинків, які і визначили найсильніших ­ лідерів та переможців змагань

Урочисте відкриття турніру почалося з вітальних слів міського голови Дніпрорудного Юрія Коробова. Перші п’ять поєдинків були аматорськими, а от інші – високопрофесійними – було дійсно «гаряче».
Новинкою цьогорічного турніру стала участь дівчат, які показали гарний результат на рівні з чоловіками.

Поважні гості турніру розповіли нам, які можливості відкриває перед спортсменами участь у такому заході. Зі слів Максима Матжикова, кореспондента ліги WWFC, хлопці та дівчата мають можливість себе проявити та при гарних показниках відкрити двері у великий спорт.

Спортивний директор ліги WWFC Володимир Шимаров також цього дня завітав до Дніпрорудного. Він зізнався журналістам, що просто у захваті від видовищного турніру, та привітав усіх учасників з такою подією.

Неймовірний вирій гострих відчуттів, бої, які перехоплювали подих та сяючі очі вболівальників – це саме та атмосфера, яка зачаровує кожного присутнього на подібних поєдинках бойових мистецтв. Вітаємо учасників турніру та щиро бажаємо їм сил і наснаги в майбутньому!

Дар’я Климак