У Запоріжжі згвалтували водія трамвая

689
0

Як повідомляє пресс-служба патрульної служби Запоріжжя, 30 квітня о 2-й годині ночі отримали виклик на вулицю Олексія Поради про пограбування в трамваї.

«Поліцейські прибули на місце та виявили трамвай в котрому знаходилась 40-річна заявниця. Потерпіла пояснила, що на зупинці в порожній трамвай зайшов невідомий чоловік, котрий одразу почав їй погрожувати фізичною розправою, та вимагав щоб вона зупинила трамвай. Після зупинки кривдник почав бити жінку пляшкою по голові та відібрав у неї сумку в котрій знаходились гроші. А згодом накинувся на неї та зґвалтував.

Злочинця налякав сторонній шум і він вибіг з трамвая в невідомому напрямку. Потерпіла надала детальні прикмети кривдника. Поліцейські встановили, що підозрюваним ймовірно є 33-річний місцевий мешканець, який раніше був судимий за аналогічний злочин. Інспектори прослідкували за адресою мешкання злочинця, але останній при виді патруля стрибнув з 3 поверху та втік.

1 травня, перебуваючи на вихідному, патрульні розшукали кривдника котрий обґрунтовано підозрюється у скоєні зґвалтування. Громадянина затримали та доставили до Шевченківського відділку поліції. Підозрюваний затриманий у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального Кодексу України», — повідомила прес-служба патрульних.