ЕНЕРГОДАР ДИВУЄ КРАЇНУ СВОЇМИ ТАЛАНТАМИ

677
0


Учасники енергодарського взірцевого театру танцю «Ельдорадо» вже традиційно привезли додому нагороди за зайняті перші місця. На цей раз  маленькі таланти взяли участь у Всеукраїнському відкритому кубку  регіонів із хореографічних дисциплін «UKRAINIAN DANCE CUP», що проходив  з 16 по 18 травня в Києві.

Програма фестивалю включала 145 хореографічних номерів,  три з яких представляли  маленькі енергодарці: «Мрії збуваються» (молодша група), «Крик душі» (старша група), «Бугі­вугі» (змішана категорія). Вони отримали 3 кубки за перше місце, дві відзнаки – «Перлина фестивалю», а наймолодший учасник колективу Максим Александров ­ грошову винагороду. За  яскравий виступ та майстерність колектив «Ельдорадо» також відзначили золотою статуеткою «Зірки талантів», також кожен учасник отримав грамоту.

Самі ж  діти розповідали про фестиваль із великим захопленням та гордістю за результати. Кожна  постановка для маленьких танцюристів ­ це ціле життя, яке вони проживають, вкладаючи частинку свого серця та душі.

Зазначимо, що колективу нещодавно виповнилося 20 років. Його керівник Ірина Петрішак створює світ, в якому молодь міста  має змогу  не лише навчитися танцювати, а й керувати своїми емоціями. Завдяки кропіткій та важкій  праці на паркеті, кожен малюк показує не лише всій Україні, а й світу свій великий талант.

Окрім виступів, колективи також брали участь у майстер­класах   хореографа Алли  Агафонової. Діти з захопленням розповідали про свою подорож та про те, що планують взяти участь у фестивалі і наступного року.  Найближчим часом «Ельдорадо» збирається підкорити публіку Іспанії, тож, побажаємо членам колективу успіхів та перемог!

Варвара Соболева