В Запоріжжі канадські батьки-хоумскулери розкажуть, як навчають своїх дітей

623
0

До Запоріжжя їдуть цікаві люди, які самостійно займаються освітою своїх дітей. Це гості з Канади  Джеральд і Бев Х’юбнер, що вже мають гарний досвід і прагнуть їм ділитися.

— Запрошуємо на зустріч всіх, хто цікавиться або вже практикує домашню освіту.
Джеральд і Бев Х’юбнер (Канада, Манітоба) — батьки-експерти з домашньої освіти. Вони почали навчати своїх 2х дітей, коли старший син мав йти до першого класу, вирішивши спробувати такий варіант протягом року. Всім сподобалося, тож вони надали домашню освіту двом своїм дітям, а тепер естафету перехопили і чотири онуки, — говорят організатори.

Джеральд і Бев провели понад 30 років в керівництві організаціями, що займаються домашньою освітою, включаючи Раду директорів MACHS з 1989 року, виконуючи функції голови, координаторів конференцій, редакторів інформаційних бюлетенів та інших ролей. Наразі вони — секретарі правління.

Джеральд і Бев також багато років займаються захистом домашньої освіти в Канаді. Джеральд є головою правління HSLDA Канади та Канадського центру домашньої освіти.

З 2010 року Джеральд і Бев також беруть активну участь в міжнародному освітньому процесі в галузі домашньої освіти, діляться своїм досвідом роботи з батьками, державними чиновниками та іншими особами у більш ніж 12 країнах світу. Джеральд працював головою Глобальної ради з питань домашньої освіти з 2012 року.

Унікальний шанс поспілкуватися з «мастодонтами» хоумскула отримають і запорізькі батьки та освітяни!
Корисна інформація і досвід, спілкування, що надихає, відповіді на будь-які запитання на цю тему.

Де: Запоріжжя, Сімейний клуб «Счастливое родительство», вулиця Гоголя, 149, 2 корпус.

Коли: 17 жовтня, четвер, 18:00-20:30

Оргвнесок — 170 грн.
Попередня реєстрація: в приваті Olga Fanagey-Baranova