Запорізького губернатора підозрюють в рейдерстві? – припущення журналістів

491
0

Які інтереси об’єднують очільника Запорізької області з волинськими рейдерами? Про справжнє походження статків Віталія Туринка пишуть «Факти Запоріжжя»

Голова Запорізької ОДА Віталій Туринок є власником ПП «Інтертрейд», що здійснює господарську діяльність в місті Луцьк Волинської області.

З відкритих джерел інформації відомо, що зазначене підприємство розпочало діяльність у 2004 році на базі ВАТ «Волиньзалізобетон».

Водночас, у Єдиному державному реєстрі судових рішень розміщені відомості, які свідчать про перехід права власності на об’єкти нерухомості ВАТ «Волиньзалізобетон» іншій особі.

З наведених матеріалів випливає, що у 2003 році автоматизований завод з приготування товарного розчину перейшов у власність ПП «Полісервіс» за 35 тисяч гривень. А, враховуючи те, що у 2000 році ВАТ «Волиньзалізобетон» вже знаходився у стадії банкрутства, вказаний правочин викликає багато сумнівів щодо його законності, повідомляє видання Important.

Отже, з великою долею ймовірності можна припустити, що виробничі потужності ПП «Інтертрейд» отримало в результаті рейдерського захоплення, пишуть «Факти Запоріжжя«.

Залишається тільки сподіватись, що Віталій Туринок подібні схеми захоплення майна не стане застосовувати до запорізьких підприємств.

 

Читайте також: Опера на запорожских мостах: Gogolfest воплощает сногсшибательные идеи (ФОТО)