Відеоогляд драматичного матчу футбольного «Металурга» із Запоріжжя з «Інгульцом»

920
0

Матч «Інгульця» з «Металургом» видався найдраматичнішим у всій програмі 18 туру. Команда Сергія Лавриненка веде погоню за лідерами Першої ліги, тоді як запоріжці лише напередодні цієї зустрічі зуміли покинути останній рядок турнірної таблиці. Тим не менш, гра у смт. Петрове подарувала глядачам неймовірно інтригуючий поєдинок з розв’язкою на останніх хвилинах.

«Інгулець» на правах господарів володів ініціативою в першому таймі. Моментів було обмаль і перший виник лише на 17-й хвилині, коли Артем Щедрий вперше пробив у площину воріт Богдана Петриченка. Потім двічі загрожував кращий бомбардир Першої ліги Ніки Січінава, але серйозних проблем до перерви господарі гостям не запропонували. Запорожці терпіли і намагалися вибігати в контратаки, однак особливої користі це не приносило. А потім все перевернулося з ніг на голову. Олексій Разуваєв наважився на дальній удар, чим застав зненацька Богдана Шуста. Підступний відскок від газону змусив капітулювати досвідченого кіпера – 0:1.

У перерві Сергій Лавриненко випустив ще одного форварда на вістря. Зі старту «Інгулець» кинувся рятувати ситуацію і вже на 51-й хвилині рахунок був рівним. Господарі розіграли швидку атаку, Олександр Козак прострілив у штрафну суперника, де Січінава опинився перед порожніми воротами – 1:1. Цей рахунок все одно не влаштовував «Інгулець», тому атаки господарів продовжилися. «Металург» протримався майже 20 хвилин, а потім пропустив у простій ситуації. Звичайна подача з кутового зробила автором голу Олександра Кучеренка, який вивів «Інгулець» вперед – 2:1.

Справедливості заради треба відзначити, що господарі могли довести рахунок до більшого. Однак, незважаючи на всі старання, забити наприкінці тайму знову зумів «Металург». Едуард Сарапій розігнав контратаку, яку підтримали Олексій Щебетун і Богдан Могильний. Щебетун покотив на Могильного, той зумів у штрафному знайти можливість для удару і вистрілив точно під поперечку – 2:2! Це другий гол поспіль Богдана Могильного у чемпіонаті.

Розчаровані вболівальники у смт. Петрове отримали надію разом з п’ятьма доданими хвилинами арбітра. І знову кутовий вже у компенсований час став роковим для «Металурга». Максим Ковальов вистрибнув вище за інших і ударом головою вирвав перемогу для «Інгульця».

ФК «Інгулець» – МФК «Металург» — 3:2 (0:1)

Голи: Січінава (51), Кучеренко (70), (Ковальов 90+1) – Разуваєв (45+1), Могильний (85)

«Інгулець»: Шуст, Запорожець, Козак, Фатєєв, Кучеренко, Клименко, Павлов, Балан, Щедрий, Січінава, Ковальов
«Металург»: Петриченко, Кулініч, Сарапій, Мягков, Бєлоусов, Трояновській, кропив’яний, Олійник, Могильний, Разуваєв, Черній

Тепер у останньому календарному матчі року запоріжці вдома прийматимуть «Балкани» у суботу, 23 листопада, на «Славутич-Арені».