Став відомий рейтинг очільника Запорізької облдержадміністрації

883
0

Голова Запорізької облдержадміністрації Віталій Туринок посів 18-те місце з 23-ох серед колег в Україні. Щорічний рейтинг обласних губернаторів оприлюднило видання «Ділова столиця».

За підсумками трьох кварталів Запорізька область на останньому місці за показниками прийнятого в експлуатацію нового житла: всього 35,4 кв. м загальної площі на 1000 жителів, що в 5,2 рази нижче середньоукраїнського показника.

Також область в п’ятірці регіонів з найгіршою динамікою будівельної продукції, з найпомітнішим скороченням чисельності штатних працівників та з найбільшою заборгованістю по зарплаті на одного працівника. Крім того, область на останньому місці за динамікою експорту товарів і послуг.

Успіхи Запорізької області:

— перше місце за динамікою сільського господарства: зростання на 27,2% в січні-вересні і на 23,9% — за підсумками десяти місяців. Досягнуто це виключно завдяки рослинництву (збільшилося на 32,1%). Тваринництво, навпаки, скоротилося на 8,3%, і це найбільше падіння серед усіх областей;

— Запорізька область увійшла до четвірки лідерів за середньомісячною зарплатою (10 244 грн) і за динамікою реальної зарплати (зростання на 11,7%), повідомляє suspilne.

 

Читайте також: Убийца маленькой запорожанки тщетно пытался разжалобить суд