У Запоріжжі водій пошкодив чотири авто та намагався втекти (Фото)

802
0

На проспекті Соборному сталася масштабна автопригода, саме такий виклик отримали патрульні вчора ввечері.

Прибувши на місце поліцейські виявили ДТП між 4-ма автівками. Як вдалося з’ясувати інспекторам, водій транспортного засобу Nissan Almera не дотримався безпечної швидкості та скоїв зіткнення з припаркованими автомобілями Daewoo, Volkswagen та Honda. В даній автопригоді обійшлось без потерпілих, чого не скажеш про автівки, які зазнали значних пошкоджень. Винуватець автопригоди втік з місця ДТП.

Однак інспекторам відділу розшуку й опрацювання матеріалів ДТП, вдалося встановити місце знаходження та притягнути водія — втікача до адміністративної відповідальності. Під час складання адмінматеріалів виявилося, що керманич ніколи не отримував посвідчення водія.

Тож винуватець автопригоди отримав від поліцейських адмінматеріали за ч. 2 ст. 126 (Керування ТЗ особою, яка не має права керування) КУпАП, ст. 122-4(Залишення місця ДТП) КУпАП та ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) КУпАП.

«Шановні водії, якщо вийшло так, що ви стали винуватцем автопригоди – в жодному разі не покидайте місце ДТП. Адже цим ви тільки зашкодите. Після того, як вас розшукають – кількість складених матеріалів лише зросте», — зверається до водіїв патрульна поліція.