У Запоріжжі продовжують боротьбу проти реклами наркотиків

897
0

У Запоріжжі продовжують замальовувати рекламу наркотичних засобів на будинках. Чергову акцію провели в Олександрівському районі міста. На рейд вийшли представники райадміністрації та небайдужі запоріжці, серед яких – робітники вокзалу «Запоріжжя-ІІ».
Чергова акція пройшла в центрі Олександрівського району біля вокзалу «Запоріжжя-ІІ». Активісти зафарбували десятки написів з рекламою наркотиків. Цього разу до боротьби долучилися близько 10 запоріжців. Для них представники райадміністрації підготували чорну фарбу.
Подібні заходи відбуваються регулярно з початку року. Вони принесли свої результати. За словами керівництва райадміністрації, був період, коли в районі не було видно жодного напису. Однак з часом вони знову з’явились. Втім учасники акції не втрачають оптимізму та збираються й надалі боротися з рекламою наркотиків на фасадах будинків.
— Робимо це для того, щоб якомога менше людей могли скористатися цією рекламою. Можливо, ми збережемо когось від цієї згубної звички. Адже коли менше таких спокус, не підживлюється інтерес спробувати ці небезпечні речовини, — сказав голова Олександрівської районної адміністрації Валерій Мостовий.