У Запоріжжі відбудеться грандіозна баскетбольна подія

759
0

Вже цієї неділі чоловіча збірна України з баскетболу зіграє у ПС «Юність» зі збірною Угорщини перший домашній матч відбору на Євробаскет-2021!

Чоловіча збірна вже грала у Запоріжжі: у листопаді 2018 року українська команда перемогла у ПС Юність діючих чемпіонів Європи збірну Словенії. Гра проти угорської команди стане першим домашнім випробовуванням на чолі національної збірної України для Айнарса Багатскіса. А дебютує у якості головного тренера української збірної латвійський фахівець у стартовому виїзному матчі кваліфікації ЧЄ-2021 проти Австрії, який відбудеться 20 лютого.

Збірна України вже розпочала підготовку до стартових матчів кваліфікації ЄвроБаскету-2021, До збірної приєднався центровий одного з топ-клубів Європи іспанської Барселони Артем Пустовий, який після перемовин ФБУ з керівництвом іспанського гранда вчасно прибув до розташування команди і готовий допомогти збірній у важливих матчах.

Також, до команди приєдналися захисник грецького Промітеаса Олександр Липовий та капітан збірної України В‘ячеслав Кравцов, який виступає у складі японського НеоФінікса. Бігмен іспанської Унікахи Володимир Герун приєднається до команди вже в Австрії.