В детсаде Запорожья мужчина фотографировал полуголых деток (ФОТО)

6110
0

Запорожанка Алла Клещ распространила в группе БАТЬКИ SOS шокирующую информацию, сопроводив ее фото воспитанников детсада, сделанных неким «дядей Сашей».

«Пам’ятаєте, я писала про те, що в спальній кімнаті старшої групи «Ромашка» ДНЗ №221 м. Запоріжжя невідомий чоловік фотографував дітей, в тому числі і мою, в трусиках? Так от, панове, все ж не закінчилось на лагідних поглядах на адміністрацію ДНЗ. Мною та ще кількома мамами були написані заяви до поліції. А за кілька днів із відділу ювенальної превенції надійшов мені дзвінок на мобільний із прохання прийти до відділу та переконатися, що «дядя Саша» «нормальный мужик», а ще треба все «решить по-людски», ну а ще вирішити які заяви треба забрати. На категоричну відмову забрати заяви, зв’язок із СЮП Дніпровського ВП ГУНП м. Запоріжжя закінчились. Більше батьків не просили прийти, а навіщо, бо сьогодні я забрала висновок про припинення перевірки за фактами. Фото не можу надати (через етичні моменти), жаль, що правоохоронці теж не захотіли їх побачити та розібратися, але ось коротка їх характеристика:
• Портретні фото дівчаток 5-6-річного віку з оголеною верхньою частиною тіла та піднятими руками мають виражений сексуальний підтекст;
• Більшість фото мають постановочний характер, зображені пози дітей на фото не притаманні старшому дошкільному віку. Не виключений факт торкання особи до дітей;
• На суперечливих фото зображено не всіх присутніх в той день, а дітей певного типажу, що наводить на думку про вибірковість об’єктів зйомки для певної мети.
• На деяких фото чітко видно, що діти відчувають себе незручно, намагаються прикрити оголені частини тіла (в розмові з батьками дівчатка говорили, що їх просили посміхатися).
Це лише поверхова оцінка знайомими психологами.
А, знаєте, це не кінець, і я не боюсь ходити вулицями, постійно обертаючись, як мені радили!!! Це лише початок. Ми зможемо захистити своїх дітей, тому все ще попереду. І хоча печальний випадок із Іриною Ноздровською, змусив мого чоловіка купити мені газовий балончик, я не боюся зробити все, аби ЗАХИСТИТИ СВОЮ ДИТИНУ від свавілля адміністрації ДНЗ, «дядь Саш» та «злочинноохороних» органів», — сообщила Алла Клещ в соцсети.