Запросила на вечерю незнайомця, який її ледь не вбив: особливо тяжкий злочин у Запоріжжі, — ФОТО

22064
0

Вечеря з випадковим знайомим ледь не коштувала запоріжанці життя, оперативники розкрили особливо тяжкий злочин.

Нібито з добрих спонукань чоловік спочатку провів жінку додому, а потім жорстоко побив та заволодів її майном. Лише через тиждень вона прийшла до тями завдяки зусиллям лікарів.

Наприкінці серпня до відділу поліції № 1 Запорізького РУП надійшло повідомлення, що до медичного закладу у несвідомому стані з тяжкими травмами голови доставлено 64-річну жінку.

Життя жінці врятував своєчасний візит сина, який знайшов матір без свідомості в крові.

Співробітники з’ясували, що в день трагедії жінка прийняла пропозицію від незнайомця провести її дому. Спілкування вони продовжили в квартирі за чаркою алкоголю, виник конфлікт, гість наніс їй декілька ударів в обличчя. Поки потерпіла перебувала без свідомості, зловмисник викрав її мобільний телефон, банківську картку та золоті прикраси.

Співробітники кримінальної поліції встановили особу, причетну до розбійного нападу. Ним виявився 35-річний місцевий житель, який переховувався від органів досудового розслідування, але цього тижня правоохоронці встановили його місцезнаходження та затримали нападника.

10 листопада слідчим за погодженням з Вознесенівською окружною прокуратурою фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.4 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За скоєне підозрюваному загрожує позбавлення волі до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.

Джерело: ГУНП в Запорізькій області

Росія може завдати масованого ракетного удару по Україні під час саміту G20