У Запорізькому краї бійці СБУ та поліції проведуть антитерористичні навчання

635
0

Упродовж 24-26 жовтня 2018 року координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБУ в Запорізькій області проведе планове тактико-спеціальне антитерористичне навчання.

За інформацією прес-групи УСБУ області, тренування відбудуться на території Мелітополя та Мелітопольского району в умовах максимально наближених до реальних з використання спецтехніки та озброєння.
У навчаннях візьмуть участь підрозділи поліції, Нацгвардії, ДСНС, представники органів влади та місцевого самоврядування.

Під час заходів на окремих територіях можливе тимчасове запровадження особливого режиму, в тому числі обмеження або заборона пересування людей та руху транспортних засобів, а також перевірка документів, що засвідчують особу, огляд автомобілів тощо.

Управління Служби безпеки України в Запорізькій області закликає мешканців і гостей регіону зберігати спокій у зв’язку із зосередженням у місті спецпризначенців й військових та з розумінням поставитись до можливих обмежень і незручностей, належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців.

У випадку виявлення підозрілих предметів чи отримання інформації щодо протиправних дій невідомих осіб просимо негайно повідомляти правоохоронцям за номерами телефонів 15-68, (061) 225-25-38 (гаряча лінія УСБУ в Запорізькій області) або 102.