На запорізькому автошляху відбулася жахлива ДТП

3959
0

У Василівському районі водій автомобіля Sens скоїв зіткнення з транспортним засобом, який рухався у зустрічному напрямку. У результаті аварії загинуло двоє людей, шестеро – доставили у лікарню. Серед постраждалих – двоє неповнолітніх дітей.

28 червня приблизно об 11:10 на автошляху «Харків – Сімферополь», поблизу села Кам’янське Василівського району сталася ДТП. Водій автомобіля «Daewoo Sens» 1986 року народження змінив напрямок руху вліво, виїхав на зустрічну смугу руху, де скоїв зіткнення з транспортним засобом «Toyota Avensis».

У результаті аварії водій першого автомобіля та його пасажирка, жінка 1990 року народження, загинули на місці. Дівчинка 2016 року народження, яка їхала в цьому ж транспортному засобі, госпіталізована у лікарню.

Крім того, з тілесними ушкодженнями до медичного закладу доставили водія автівки «Toyota Avensis», мешканця міста Нікополь 1972 року народження, та його пасажирів: жінок 1976 і 1997 років народження,  а також чоловіка 1998 року народження і неповнолітню дівчинку 2004 року народження.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Триває досудове розслідування.

З метою об’єктивного та неупередженого розслідування, а також встановлення всіх обставин ДТП, поліція звертається із проханням відгукнутись та звернутись за номером (095) 687-57-67 свідків ДТП або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи руху автомобіля.