Як вибрати найкращий віскі та бурбон для себе

271
0

Віскі — один із найвеличніших спиртних напоїв світу. Вибір зерна, обробка дуба і величезна кількість регіонів по всьому світу, де зараз виготовляють алкоголь, — різноманітний і вражаючий. Щоб купити бурбон (https://napoli.ua/uk/435-viskis:2_vid-napoyu:viski-burbon), віскі або купаж, потрібно всього лише кілька ключових елементів, які є в нашому посібнику.

Зерно

У віскі входять чотири основні види зерна: жито, кукурудза, ячмінь і пшениця. Іноді їх змішують, але всі вони мають відмінні смаки:

  • Житній віскі Jack Daniel’s, Jameson, Баллантайнс, Hankey Bannister мають характерний пряний смак і ніжний смак, ніж більш міцні бурбон або скотч. Вони ідеально підходять для коктейлів, тому якщо ви вибираєте житній віскі на подарунок — він буде гідно оцінений.
  • Кукурудза насичена цукром, що надає алкоголю солодкого смаку. Це основний інгредієнт популярних бурбонів Four Roses, Heaven Hill, Bulleit і Wild Turkey. Смак — зазвичай карамельний, солодкий, може бути трохи пряним. При цьому ціни на бурбон в Україні дають змогу кожному охочому насолоджуватися цими напоями.
  • Солодовий ячмінь — інгредієнт, який надає цінних горіхових і зернових ноток, що визначають найшанованіші віскі у світі. Це ідеальний напій, який можна пити, щойно ви почнете розвивати свій смак віскі. Купити односолодовий віскі в Україні можна не тільки в офлайн-магазинах таких міст, як Київ, Львів, Івано-Франківськ та Вінниця, а й онлайн у Napoli.
  • Одні з найрідкісніших — дорогий віскі з пшениці. Вони більш хлібні, з деякими медовими елементами.

Колір

Ще один показник того, який напій вам найбільше сподобається, — це колір алкоголю. Він вказує на тип витримки в дубі та вік спирту. Що довше напій перебуває в бочці, то більше смаку та кольору набуває.

Якщо ви любите міцний алкоголь, найкраще купити віскі в Україні, який має темний колір. Для м’якого варіанту спробуйте купити бурбон або щось більш світле.

Бренд

Найкращий спосіб прийняти рішення — спробувати різні сорти і вибрати той, який вам найбільше до смаку. Почніть з чогось популярного і доступного і поступово переходьте до деяких висококласних віскі для особливих випадків. Тим паче, що в інтернет-магазині Napoli можна купити бурбон зі знижкою або віскі по акції, що дає змогу заощадити і насолоджуватися якісним напоєм.

Якщо вам подобається жито або деревно-квітковий характер, почніть з ірландського віскі. Якщо вам більше до душі солодовий ячмінь і темніші, димніші аромати, пориньте в шотландські напої з характерним торф’яним присмаком, якого зазвичай немає у легших ірландських. Хочете експериментувати? Тоді спробуйте японський віскі, який набирає популярності.

Де купити найкращий віскі або бурбон

Бурбон і віскі (https://napoli.ua/uk/435-viski)  можна знайти в більшості роздрібних магазинів спиртних напоїв, оскільки він досить популярний в Україні та решті світу. Однак купівля віскі онлайн пропонує вам більше вибору, особливо якщо ви шукаєте якісний віскі для себе. Ціна на бурбон у Києві може варіюватися залежно від марки та віку напою, але в інтернет-магазині Napoli часто проводяться акції та знижки, що робить покупку ще більш вигідною.

Ви можете вибрати зручний час і спосіб доставки, а також бути впевненими у збереженні вашого замовлення. Це особливо зручно для тих, хто цінує комфорт і не хоче витрачати час на поїздки по магазинах.

У нашому інтернет-магазині, крім звичного літражу, ви можете вибрати пляшки ємністю 1 л, 3 л і 5 л, залежно від ваших уподобань і потреб. Незалежно від об’єму, всі наші напої відрізняються якістю та доступними цінами.