Футзалісти запорізького «АРПИ» програли у півфіналі Кубку України «Урагану» (ФОТО)

906
0

Першу півфінальну пару Кубка України волею жереба утворили «Ураган» та господарі турніру «АРПИ» із Запоріжжя, які у цьому протистоянні були номінальними гостями.

На чвертьфінальній стадії підопічні Максима Павленка подолали бар’єр у вигляді чинного чемпіона Екстра-ліги – херсонського «Продексіма», натомість переможці регулярного чемпіонату зони «Схід» у Першій лізі двічі переграли «Кардинал-Рівне».

Старт звітного матчу став прохолодним душем для запоріжців — два надзвичайно швидкі м’ячі «ураганівців» стали запорукою успіху для восьмої команди регулярного чемпіонату. Спочатку Ігор Корсун, а потім Андрій Сімка вже до 5-ої хвилини встановили на табло рахунок 2:0.

Ближче до середини тайму колективу Олега Зозулі вдалося відсунути загрозу від власних воріт і почати створювати загрозу біля воріт Іваняка. Чудову нагоду перед самісінькою перервою мав Максим Почебут, але наблизитися до суперника у рахунку запоріжці не зуміли.

У другій двадцятихвилинці «АРПИ» сподівався наздогнати суперника без застосування п’ятого польового. Обопільно гострий другий тайм змусив у поті чола працювати як Івана Гурка, так і Євгена Іваняка.

Наприкінці зустрічі Олег Зозуля все ж спробував врятувати долю поєдинку за допомогою використання зайвого польового гравця. Однак, вже у другому кубковому протистоянні поспіль суперник команди Максима Павленка за це поплатився. Микола Микитюк та Петро Шотурма ще двічі вразили порожні ворота «АРПИ Запоріжжя. Як підсумок, 4:0 – «Ураган» стає першим фіналістом Кубка України.

У фіналі їх суперником буде львівська «Енергія», яка переграла київську «Альтернативу» — 3:2.

«Ураган» (Івано-Франківськ) – «АРПИ» (Запоріжжя) – 4:0 (2:0)
Голи: Корсун (3), Сімка (5), Микитюк (38), Шотурма (39)
Попередження: Зварич (10) – Почебут (10), Будін (21)