Мэр Запорожья Владимир Буряк готов покинуть свой пост ради работы в парламенте

1539
1

Осенью 2015 года запорожцы доверились представителю комбината «Запорожсталь», избрав его на пост горголовы, но теперь Владимир Буряк готов уйти ради спокойной работы в Верховной Раде.

Вчера на своей странице в соцсети мэр сделал заявление относительно предстоящих выборов в парламент.

«Відбувся з’їзд команди Опозиційного блоку, що об’єднала голів великих міст, досвідчених управлінців, представників великих трудових колективів, які визначили своїми пріоритетами відновлення миру, цілісності України і розвитку економіки держави. Повністю підтримую цю ініціативу.

Впевнений, що в парламенті обов`язково повинні бути представники нашого міста: не просто політики і популісти, а люди, які пройшли школу місцевого самоврядування, знають про проблеми запоріжців не зі ЗМІ, а спілкуючись з людьми щоденно.

Перед міською владою стоять величезні завдання, для вирішення яких необхідна консолідація усіх позитивних сил. Упевнений, що у результаті парламентських виборів Запоріжжя у Верховній Раді представлятиме гідна команда, яка буде працювати на благо запоріжців і свого рідного міста. Як міський голова і житель міста, підтримаю цю команду. Я працюю і буду надалі працювати в Запоріжжі і на його благо», — написал Буряк.