В Запорізькій області троє укропівців стали депутатами Благовіщенської ОТГ

761
0

Депутатами в новоствореній Благовіщенській сільській тергромаді Кам’янсько-Дніпровського району Запорізької області стали троє укропівців. Такими є результати перших місцевих виборів громад від 24 грудня, — повідомляє прес-служба запорізького УКРОПу.

На виборчій дільниці в селі Благовіщенка перемогу здобула Олена Дениско, яку підтримали 32% виборців. На дільниці в селі Іванівка у двох округах депутатами обрано двох укропівців: Віктора Кравченка з результатом підтримки у 33% і Павла Дмитренка, за якого віддали голоси 53% мешканців громади.

«Починання депутатів-укропівців на користь Благовіщенської громади підтримує згуртована команда партійців Запоріжжя та області, вся партія. Впевнений, що новообрані депутати, патріоти рідної землі робитимуть все можливе для розвитку сіл та їхнього процвітання, захищаючи інтереси пересічних громадян», ‒ зазначив голова Запорізької обласної організації УКРОПу, член політради партії Ярослав Гришин.

Новообраний депутат і місцевий фермер Віктор Кравченко, що багато років дбає про мешканців тутешніх сіл, має план розвитку громади.

«Ще 20 років тому село Іванівка було райським садом. Сьогодні територія громади переживає не найкращі часи. Проте моє життєве правило, якого я дотримуюсь, – чесне та відповідальне фермерство. Сьогодні ми отримуємо шанс відродити минулу славу нашої громади», – розповів депутат Благовіщенської тергромади від УКРОПу Віктор Кравченко.

Крім того, новообрані депутати планують проконтролювати справедливе використання коштів, залучать додаткові інвестиції задля ефективного розвитку громади.

Нагадаємо, у Благовіщенській ОТГ змагалося 56 кандидатів за 22 депутатські мандати. Загальна явка виборців 24 грудня у громаді склала 48%.

Відзначимо, що по Україні 5,7% українців підтримали УКРОП та його представників на виборах депутатів та голів сільських, селищних і міських рад об’єднаних територіальних громад, які 24 грудня відбулися в Україні. Про це свідчать попередні дані підрахунків голосів, що їх провела партія.

Таким чином, політична сила підтвердила свої традиційно лідерські позиції. Зокрема, УКРОП провів понад 50 депутатів майже в усіх областях України, де відбувалося волевиявлення.

«Наша команда підтвердила парламентський рейтинг і високий рівень довіри українців. 2017-й можна впевнено назвати роком перемоги УКРОПу – ми здобули її на місцевих виборах у квітні, жовтні та грудні. Тепер готуємо кадрові рішення та рухатимемося вперед», – заявив голова політради УКРОПу, народний депутат Тарас Батенко.