Запорожцам рассказали, почему дворы погрязли в мусоре

834
0

Запорожские дворы утопали в мусоре, который вываливался из переполненных контейнеров, из-за плохих погодных условий. Именно так объясняет происходящее компания «Умвельт», занимающаяся вывозом мусора из городских дворов.

«Шановні клієнти та мешканці міста!
З 22 січня 2018р. протягом тижня через несприятливі погодні умови мав місце збій у графіку вивезення твердих побутових відходів (далі ТПВ). Після інтенсивного снігопаду знадобився час, поки будуть розчищені внутрішньоквартальні та прибудинкові дороги для можливості проїзду великогабаритної техніки. В снігових завалах опинились також і контейнери, що в перші дні ускладнювало та гальмувало процес обслуговування буквально на кожній дислокації. Крім того, при дуже низькій температурі повітря періодично збій в роботі дають і автомобілі-сміттєвози. Таким чином, частина часу, розрахованого на прибирання маршруту, витрачається на ремонт техніки. Приносимо вибачення за завдані незручності. На сьогоднішній день ТОВ «УМВЕЛЬТ-Запоріжжя» докладає всіх зусиль для відновлення графіків обслуговування.
Також звертаємо увагу мешканців багатоповерхових будинків на те, що припарковані на прибудинковій території приватні автомобілі нерідко не лише перешкоджають вільному руху великогабаритної техніки та її під’їзду до контейнерів, але й можуть спричинити аварійні ситуації, особливо за несприятливих погодних умов», — такое сообщение опубликовала компания у себя на странице в Фейсбуке.