Мешканці запорізького будинку «забили» на комунальників

530
0

Жителі одного з енергодарських багатоповерхових будинків, що знаходиться  за адресою Козацька, 11, не дочекавшись реальної роботи від  представників «славнозвісної» керуючої компанії «МДЛ», вирішили самотужки робити те, за що отримують гроші комунальники

Люди розповідають: за період роботи представників «МДЛ» в Енергодарі  їхній під’їзд та прибудинкову територію прибирали від сили кілька разів. Зрозумівши, що будинок починає перетворюватись на смітник,  його мешканці почали самотужки виконувати обов’язки тих, хто повинен цим займатися. Вони зібрали кошти та найняли людину, яка раз на тиждень  прибирає в під’їзді.

Мешканці будинку  розповідають: максимум, що роблять співробітники «МДЛ», вивозять на подвір’я контейнер зі сміттям, а потім кудись  зникають. Журналісти також стали свідками такої картини. Побачивши камери та людей біля під’їзду, жінка у робочому одязі, яка вивозила сміття, швидко  пішла геть.

Місцеві також скаржаться, що нерідко представники керуючої компанії з’являються  в робочий час у нетверезому стані.

Окрім цього, в будинку також відключили ліфт, начебто, за несплату комунальних послуг  компанії «МДЛ». Будинок багатоповерховий, серед мешканців багато як пенсіонерів, так і сімей з маленькими дітьми, для яких кожен вихід з дому стає справжнім випробуванням.

Люди закликають міську владу звернути увагу на проблеми не з боку представників «МДЛ», а з боку мешканців міста, тому що ніхто з тих, з ким ми спілкувалися, не розуміє, за що треба платити гроші. Енергодарці відмічають, що охоче платитимуть за конкретну роботу, результати якої можна хоча б побачити.

Варвара Соболева